Bulovka si proti Vísce připisuje čtvrtou porážku v řadě


6

V uplynulém kole dorazila do Vísky druhá Bulovka. Ta se potýkala, po úspešném vstupu do jarní části, s menším poklesem formy. Prohrála tři zápasy v řadě a právě ve Vísce měl přijít čas, zbavit se této nelichotivé série. Víska ale nebyla pouhým sparing partnerem a zaskočila Bulovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou gólech na obou stranách

Do utkání vstoupili lépe hosté. Bylo na nich vidět odhodlání zbavit se série proher a také první otevřeli skóre. Už v 7. minutě se prosadil Daniel Joska střelou z vápna. Ve 20. minutě to bylo už o dvě branky. To se totiž prosadil z rohu Lukáš Hofman. Víska ale dokázala před odchodem do kabin srovnat. Ve 30. minutě snížil z rohu Jiří Vojáček a na remízový stav upravil ve 44. minutě střelou do šibenice z přímého kopu Ladislav Severýn. Bylo to najednou 2:2 a ve druhé půli nás tak čekala otevřená partie.

Druhá půle patřila Vísce!

V druhém poločase domácí nastoupili na hostující Bulovku. To přineslo ovoce už v 51. minutě. Ve vápně se uvolnil Libor Hybner a střelou na zadní nedal brankáři Vojarovi šanci. Víska se radovala také v 64. minutě, kdy Jiří Vojáček úspěšně zakončil svůj samostatný únik střelou mezi brankářovy nohy. O čtrnáct minut později přišel přímý kop Vísky, ke kterému se opět postavil Ladislav Severýn a znovu byl úspěšný! Na konečných 6:2 z pohledu domácích upravil završením hattricku Jiří Vojáček, který obešel brankáře a zakončoval do prázdné brány. Víska tak slaví proti favoritovi výhru. Bulovka se naopak musí smířit se čtvrtou porážkou v řadě.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pavlů Milan - NOVÁK Kamil, SCHVÄR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů