1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

14.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízové utkání mezi Bílým Potokem a Vískou


Branky


5

Víska v tomto kole zavítala do Bílého Potoka. První vzájemný zápas těchto dvou soupeřů skončil remízou. Nyní tomu nebylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná střela Severýna!

Víska byla od úvodního hvizdu aktivnější. Její aktivita způsobovala několik závarů před brankou soupeře. Měli ale problém s koncovkou. Bílý Potok se pokusil chodit do protiútoků dlouhými balóny. Obrana Vísky si ale s většinou těchto pokusů poradila a nedovolila domácím moc šancí. Poločas zakončil před odchodem do kabin krásnou střelou ze třiceti metrů Ladislav Severýn. Střela rozvlnila síť v brance domácích a Víska vedla v poločase 1:0.

Bílý Potok srovnal krok!

Druhá půle byla ve stejném duchu jako ta první. Hosté opět na balónu a více se hrálo na půlce Bílého Potoka. Tomu ale vyšel v 55. minutě nákop, který našel Milana Sivaka a ten srovnal na 1:1. Po zbytek zápasu obecenstvo žádný gól nevidělo a oba dva týmy si odvažejí za remízu 1:1 pouze jeden bod.



Sestavy


Bílý Potok
M. Kohút [-] - R. Čonka [-] , Z. Brož [-] , R. Pospíchal [-] , K. Pavlíček [-] , J. Hájek [-] (46. D. Kovač [-] ) , V. Šatava [-] , M. Heller [-] (65. D. Čarný [-] ) , J. Mráček [-] , G. Berta [-] (46. M. Sivák [-] ) , Z. Beneš [-]

Víska
L. Polák [-] - K. Pantůček [-] (46. Z. Komárek [-] ) , J. Šantroch [-] , J. Vojáček [-] , L. Hybner [-] (55. J. Bělík [-] ) , L. Severýn [-] , A. Jehlička [-] , P. Hoť [-] , M. Život [-] , S. Hejl [-] , M. Novotný [-]

Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Víska potřebuje body, myslím že vyhraje stejně jako v H. Řasnici 5:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích