1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

14.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartice si odvážejí z Bulovky výhru!


Branky


5

V tomto kole zavítaly Habartice na půdu ambiciózní Bulovky, která toužila potvrdit roli favorita. Hosté chtěli oplatit domácím porážku z prvního kola. Tehdy padly Habartice poměrem 4:5. Habartice byly ale v těžké pozici, jelikož se musely vypořádat s mnoha absencemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělé zákroky gólmanů

Hned v úvodu se před brankářem Vojarem zjevil hostující Robin Rysiowski. Ten ale neposlal svůj tým do vedení, jelikož Vojar vyrazil jeho prudkou střelu na rohový kop. O chvíli později se vyzdvihl pěkným zákrokem na druhé straně Tomáš Franc. Domácí hrozili převážně ze standartních situací. Právě jedna z nich otevřela skóre. V 19. minutě při rohovém kopu našel míč osamoceného Tomáše Čuříka, který hlavičkoval za záda brankáře France. Hosté mohli srovnat krok hned o chvilku později. Samostatný únik Patrika Vnoučka zneškodnil gólman Franc. Před koncem poločasu přišla krásná habartická akce z pravé strany. Na jejímž konci stál Patrik Vnouček, který střílel na bránu. Brankář střelu vyrazil a míč doklepl za jeho záda Pavel Kupec. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1.

Dvě branky Habartic

Ve druhé půli přišla snaha o kombinaci ze strany Bulovky. Skálopevná habartická obrana ale nepovolila. Bulovka stále hrozila z rohových kopů a dlouhých autů. Tyto akce ale skončily maximálně závary před brankou. V 62. minutě přišla standartní situace pro hosty. Míč propadl až k Jaroslavu Soukupovi, který poslal svůj tým do vedení. Domácí si poté vyvíjeli tlak a hnali se za vyrovnáním. Hosté naopak čekali na brejky. V 80. minutě opět neproměnil Patrik Vnouček samostatný únik. Své záváhání ale napravil o devět minut později, kdy poslal krásnou přihrávku za obranu na Matěje Soukupa, který obloučkem zvýšil na konečných 3:1 pro Habartice.



Sestavy


TJ Sokol Bulovka
T. Vojar [-] - V. Němec [-] , J. Franc [-] , D. Ryšavý [-] , T. Čuřík [-] , O. Zajíček [-] , J. Votrubec [-] , O. Smolný [-] (65. O. Hegr [-] ) , L. Hofman [-] , M. Hýbl [-] , J. Votrubec [-]

Habartice
T. Franc [-] - P. Kupec [-] (59. M. Soukup [-] ) , R. Rysiowski [-] , P. Vnouček [-] , J. Soukup [-] , T. Švandrlík [-] (76. S. Sedláček [-] ) , O. Přenosil [-] , M. Vnouček [-] (57. J. Riedel [-] ) , J. Kopecký [-] , P. Beran [-] , M. Ondrejkovič [-]

ŽK: 61. J. Votrubec - 73. R. Rysiowski , 82. S. Sedláček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - GAJDÁCS Jan, CERMAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů