0:2
(0:1)
25. J. Vízner (p.)
76. M. Vít
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

13.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odvetu vyhroceného podzimního duelu vyhrál Dětřichov!


Branky


25. J. Vízner (p.) , 76. M. Vít
7

V tomto kole hostila Víska Dětřichov. Oba týmy měly za sebou výhry. Víska dokázala porazit Horní Řasnici poměrem 5:1, Dětřichov zase porazil Habartice 2:1. První společné střetnutí těchto celků se odehrálo na konci října. Zápas skončil tehdy nerozhodně 3:3 a na obou stranách padaly červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro Dětřichov!

Víska byla od začátku aktivnější. Snažila se více hrát a držela balón na svých kopačkách. Nic z toho ale nebylo a domácí nedokázali vstřelit branku. Naopak hosté dokázali ve 25. minutě vybojovat z protiútoku penaltu, kterou poté Jiří Vízner proměnil. Vstřelená branka znamenala větší vyrovnání hry. Dětřichov se osmělil a začal být vyrovnanějším soupeřem. Do šaten se šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích.

Velké držení míče, ale nic z toho

Druhý poločas opět přinesl velké držení míče domácí Vísky. Ta si ale nedokázala vypracovat šance, které by dokázaly ohrozit bránu Dětřichova. V 76. minutě přidali hosté druhý gól. Po centru z levé strany se prosadil Michal Vít. Domácí Víska už nedokázala s nepříznivým skóre nic udělat. Tento zápas nám stejně jako sobotní Derby ukázal, že fotbal se stále hraje na vstřelné branky a ne na držení míče. Hosté z Dětřichova se tak mohli radovat z výhry 2:0.



Sestavy


Víska
L. Polák [-] - J. Šantroch [-] , J. Bělík [-] (70. A. Jehlička [-] ) , P. Hoť [-] , L. Severýn [-] , Z. Komárek [-] , K. Pantůček [-] (46. R. Pospíchal [-] ) , S. Hejl [-] , M. Život [-] , L. Rejf [-] , M. Novotný [-]

Dětřichov
O. Myška [-] - O. Kožarik [-] (83. J. Merunka [-] ) , D. Ráž [-] , L. Válek [-] (46. V. Albert [-] ) , M. Kožarik [-] (70. M. Demuth [-] ) , J. Mičunovič [-] , M. Vít [-] , R. Prokopec [-] , J. Hlávka [-] , M. Patrman [-] , J. Vízner [-]

ŽK: 59. L. Rejf - 29. L. Válek , 88. D. Ráž .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Jiří Vojáček
Tip experta: výhra domácích

Těsně vyhrajeme (2:1).

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů