4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

13.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartice odčinily výhrou proti Bílému Potoku porážku s Dětřichovem


Branky


7

V tomto kole chtěly Habartice odčinit porážku v Dětřichově. Jejich soupeřem byl Bílý Potok, který si zase připsal pouze jedno vítězství v jarní části sezóny. Očekával se tedy tvrdý souboj o tři body, který ale bez problému vyhrál domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměňovali tutovky

Začátek zápasu začel lehce chaoticky. Hře chyběla myšlenka a ani jednomu z týmů to moc nelepilo. Zlom přišel v 10. minutě. Martin Kyncl vystihl špatnou rozehrávku brankáře hostí a neměl problém poslat míč za jeho záda. Habartice by v poločase nastřílely více branek, kdyby proměňovaly šance. Tento problém je trápí celé jaro. Dostali ale Bílý Potok pod tlak a pokračovali v dominanci. Před odchodem do kabin zvýšil na 2:0 po rohovém kopu hlavou Jakub Vocásek.

Spolehlivá obrana

Druhý poločas pokračoval v trendu, který nastolil první poločas. Hosté měli problém udržet míč na kopačkách. Ten drželi více hráči Habartic. Z dobrého držení míče pramenily další dvě branky domácích. V 52. minutě nachytal střelou z dálky Jaroslav Soukup hostujícího brankáře. V 78. minutě pak přišel opět úspěšný rohový kop. Hlavou zvýšil Patrik Vnouček. Habartice celý zápas spolehlivě bránily. Nedali hostujícímu celku z Bílého Potoka ani možnost na snížení stavu. Proto berou zaslouženě tři body po výhře 4:0.



Sestavy


Habartice
T. Franc [-] - M. Kyncl [-] (27. P. Kupec [-] ) , R. Rysiowski [-] , P. Vnouček [-] , J. Soukup [-] , T. Švandrlík [-] (59. M. Ondrejkovič [-] ) , O. Přenosil [-] , M. Vnouček [-] (70. S. Sedláček [-] ) , J. Kopecký [-] , J. Vocásek [-] , B. Tůma [-] (70. P. Beran [-] )

Bílý Potok
J. Hájek [-] - M. Heller [-] (77. M. Gábor [-] ) , R. Pospíchal [-] , K. Pavlíček [-] (46. L. Celba [-] ) , V. Šatava [-] , D. Čarný [-] (46. P. Tomáš [-] ) , M. Sivák [-] (70. D. Kovač [-] ) , A. Diltchev [-] , L. Čarný [-] (70. D. Hejduk [-] ) , J. Mráček [-] , Z. Beneš [-]

ŽK: 33. M. Heller , 48. J. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CERMAN Dominik - KOTRBANEC Filip, VOJÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Jiří Vojáček
Tip experta: výhra domácích

Domácí si připíší suverénní výhru (5:1).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích