2:2
(1:1)
38. M. Balog (p.)
86. V. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

13.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice dokázaly i v početní nevýhodě vybojovat remízu s Raspenavou!


Branky


30. D. David , 88. D. David - 38. M. Balog (p.) , 86. V. Zeman
7

V uplynulém kole přijela do Jindřichovic pod Smrkem rozjetá Raspenava, která si prozatím na jaře připsala pouze jednu porážku. Hosty ale jednoznačně nečekal snadný zápas, jelikož domácí na jaře prohráli rovněž pouze jednou. První vzájemný zápas byla bitva, která skončila 3:2 pro Jindřichovice. Raspenava tedy přijela s motivací navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro Raspenavu!

Zápas byl od prvního okamžiku velmi vyrovnaný. Šance byly na obou stranách. Postupem času se dařilo do kombinace více Raspenavě, které nedělalo problém držet míč a diktovat tempo hry. I přes lepší držení míče byla právě Raspenava tým, který první inkasoval. Ve 30. minutě se trefil domácí Denis David. Vedení Jindřichovic netrvalo dlouho. O osm minut později byl proti domácím nařízen pokutový kop, který proměnil Milan Balog. Ve 40. minutě přišla pro domácí tým další nepříjemnost. Po druhé žluté kartě viděl Marek Knapp červenou kartu. Do kabin se ale šlo za stavu 1:1.

Domácí srdnatě bránili!

Druhá půle patřila Raspenavě. Ta se dostávala do šancí a domácí spíše bránili. Důvodem toho byla především červená karta pro Knappa z první půle. Domácí tak v početní nevýhodě čekali na chybu Raspenavy. Ta skórovala v 86. minutě. Střelcem byl Vojtěch Zeman. Inkasovaná branka trochu shodila sebevědomí hráčů Jindřichovic. Pořad ale ještě měli pár minut na vyrovnání. To přišlo v 88. minutě, když se opět trefil Denis David. Domácí tak ubojovali v početní nevýhodě remízu 2:2.



Sestavy


Jindřichovice p. S.
D. Richter [-] - D. Karala [-] (41. P. Ležovič [-] ) , M. Krause [-] , M. Knapp [-] , T. Hroch [-] - M. Knapp [-] , P. Drahoňovský [-] , R. Lenhart [-] - M. Hrevuš [-] , D. David [-] - J. Vančura [-]

Raspenava
V. Sotona [-] - J. Holub [-] , J. Prokop [-] , M. Koudelka [-] , O. Machaň [-] , V. Zeman [-] , M. Zeman [-] , F. Papoušek [-] , L. Rác [-] , P. Koudelka [-] , M. Balog [-]

ŽK: 27. M. Knapp , 88. D. David , 90. J. Vančura - 8. O. Machaň , 10. J. Prokop , 80. M. Zeman . ČK: 40. M. Knapp .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Kořínek Lukáš - HALÁSZ Román (N), NOVOTNÝ Otto (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Jiří Vojáček
Tip experta: remíza

Remízový zápas (1:1)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích