3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosovka napravila prohru z venku a doma body udržela


Branky


0

Chystal se zápas mezi Kosovou Horou a Starou Hutí. Oba týmy se trápí jak výkonostně, tak i bodově a bylo teda zajímavé sledovat, jak zápas dopadne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločasový výsledek díky penaltě v závěru

V 10. kole přivítala Kosova Hora Starou Huť. Hned v úvodu zápasu domácí zaměstnávali brankáře Staré hutě, který musel tasit zákroky po chybách v kombinaci a nedůsledném napadání v obraně. Hosté prakticky nabízeli Kosovce jednu šanci za druhou, a tak byla jen otázka času, kdy potrestají soupeřovu laxnost. Domácí spíše než z vlastní hry těžili z chyb hostí, čehož nakonec dokázali využít a zhruba ve 20. minutě se po ztrátě balonu na středu hřiště mohli konečně radovat. Stará huť se ani po inkasovaném golu nedokázala vzchopit a i nadále vzdorovala tlaku domácích. Kosovka dlouho obléhala soupeřovu branku, ale bez výsledku. To se jim nakonec chvilku před koncem prvního poločasu stalo osudným. Po zahraném rohu se totiž hostům podařilo dostat do protiútoku, který následně skončil faulem na útočícího hráče. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a nařídil pokutový kop, který soupeř s přehledem proměnil.

Rychlá branka domácích pravděpodobně rozhodla

Ve druhé půli se domácí už nemýlili a ani ne po 5 minutách na hřišti tahal nejlepší hráč hostů míč ze sítě. O chvilku později pak domácí přidali branku další branku a bylo v podstatě rozhodnuto. Hosté nebyli schopný ničeho. Domácí celý zápas ovládli a zaslouženě vyhráli 3:1. Stará Huť klesla na pozici, která je jen těsně nad sestupovými příčkami a potřebuje teď body jako sůl. Kosovka si naopak zajistila solidní odstup od sestupu a dotahuje se na čelo především díky zápasům na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kosova Hora
Jan Burda: Konečně naše áčko předvedlo solidní výkon. Ale chce to body i z venku.

TJ Stará Huť
Jakub Klucký: Celý zápas jsme tahali za kratši konec. Brankář nás hodně podržel. Mohli jsme prohrát i větším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Kosova Hora
T. Nosek [-] - M. Fiala [-] , J. Květ [-] , T. Macháček [-] , J. Šťovíček [-] - P. Růzha [-] (89. M. Valenta [-] ) , J. Kouklík [-] , J. Kutil [-] - D. Vilas [-] , T. Sůva [-] (59. L. Marhefka [-] ) , J. Nouzecký [-] (70. Z. Fafek [-] )

TJ Stará Huť
T. Horčic [-] - P. Novotný [-] - Z. Březina [-] - - A. Vohralík [-] , F. Slaboň [-] , O. Šinágl [-] (56. A. Žižka [-] ) , D. Peter [-] (77. O. Cyprián [-] ) , J. Zikán [-] (65. J. Kadlec [-] ) , M. Pavlík [-] , J. Klucký [-] , V. Jareš [-]

ŽK: 43. M. Fiala - 64. V. Jareš .
Místo: Tělocvičná jednota Sokol Kosov. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - BENEŠ Jan (N), ŘÍHA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.