3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

16.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocený zápas zvládla lépe Hlavice!


Branky


6

V uplynulém kole zavítala Chotyně do Hlavice. Utkání čtvrtého a pátého celku, které ale před zápasem dělilo jedenáct bodů, odpískala trojice postarších rozhodčích. Ti museli řídit poněkud divoké utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný úvod

Zápas začal svižným úvodem. Hned ve 4. minutě se radovali hosté. Z malého vápna hlavičkoval úspěšně Matěj Marek. Chotyni se ale povedlo hned za tři minuty inkasovat. Jakub Švarc dostal nádherný míč za obranou a z pravé strany dokázal obstřelit brankáře Kureše. Najednou jakoby tempo ustálo a oba týmy se spokojily v poločase s remízovým stavem. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:1.

Dvě branky Hlavice

V druhé půli se hra pohybovala předevšim kolem středu hřiště. Hosté z Chotyně dělali spoustu zbytečných faulů. Následoval tlak domácích. Ten vyústil v 62. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal míč na vápno. Tam stál Josef Šenberk a prostřelil tak řadu hráčů až do brány. Chotyně se po této brance nedokázala herně vzpamatovat a byla neustále pod tlakem. Domácí Hlavice přidala ještě v 90. minutě branku. Jakub Švarc uprchl z pravé strany obráncům Chotyně, obhodil si vyběhlého brankáře a střílel na bránu, před kterou to ještě zametl do prázdné brány jeho spoluhráč Petr Chladný. Vyhrocený zápas tak skončil úspěšněji pro domácí Hlavici, která se může radovat z výhry 3:1.



Sestavy


Hlavice
D. Rubáš [-] - J. Šámal [-] (81. P. Chladný [-] ) , M. Hozák [-] (55. Z. Mikeš [-] ) , J. Šenberk [-] , J. Najman [-] , P. Štraus [-] , J. Švarc [-] , J. Šenberk [-] , J. Vaníček [-] , J. Arlt [-] , V. Ulrych [-] (46. V. Altman [-] )

Chotyně
A. Kureš [-] - J. Řehák [-] , M. Novotný [-] , F. Marek [-] , V. Kolínský [-] - M. Šálek [-] (74. T. Svoboda [-] ) , F. Chudoba [-] , L. Belko [-] , M. Marek [-] (74. B. Benda [-] ) - T. Pekárek [-] (67. A. Marek [-] ) , M. Engel [-] -

ŽK: 19. J. Šenberk - 19. F. Marek , 49. M. Engel , 73. M. Šálek , 86. L. Belko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kafka František - VASKO Ivan, LEBEDA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Jakub Švarc
Tip experta: výhra domácích

Vyhrajeme (Hlavice) poměrem 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích