1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 15:00

16.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná šibenice a krok od historické branky!


Branky


88. M. Chmela - 6. D. Kühr , 14. M. Starkov , 40. K. Sivakumar , 48. J. Juna , 54. D. Kühr
7

V sobotu 27. května zavítala poslední Zdislava na půdu předposledních Václavic. Postavení celků v tabulce odpovídala i kvalita hry. Nicméně krásné počasí přilákalo pár diváků a týmy se tak mohli těšit velké podpoře v hledišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherná trefa do šibenice!

Zdislava do zápasu nastoupila s pevnou a neprostupnou obranou. Václavice na ni nemohly najít od začátku recept a byl to tým Zdislavy, kdo dříve skóroval. Hosté se spoléhali na brejky. Právě jeden z nich proměnil už v 6. minutě Daniel Kühr. Ve 14. minutě se trefil ze standartní situace Mikhail Starkov nádherně do šibenice a bylo to 2:0! Václavice se v ofenzívě stále hledaly. Nepřispěla jim ani další inkasovaná branka před koncem půle. Ve 40. minutě se opět z brejku prosadil Kiran Sivakumar a Zdislava tak šla do šaten s náskokem 3:0.

Krok od historie!

Zdislava nepodcenila ani nástup do druhé půle a opět se prosadila po dvou úspěšných úprcích za obranu soupěře. Nejprve ve 48. minutě rozradostnil hostující tým Josef Juna. O šest minut později přidal pátou branku do sítě Václavic Daniel Kühr. Václavice dopouštěly Zdislavě řadu příležitostí ke skórování. Zdislava ale tyto možnosti nevyužila. Po pár střídání se okolo 60. minuty dostávaly do hry i domácí Václavice. Za Zdislavu do zápasu nastoupili například trenér Soldát nebo sedmdesátiletý Josef Šoun. Ten mohl skórovat a stal by se nejspíše nejstarší střelcem v historii soutěže. K historické brance mu ale chyběl krok. Koncem zápasu ale utahovaly Václavice obranu Zdislavy a dokázaly vstřelit alespoň jednu branku. Střelcem byl v 88. minutě Miroslav Chmela. Zápas posledního s předposledním skončil dominantní vítězstvím poslední Zdislavy.



Sestavy


Václavice
J. Vacek [-] - R. Pavliv [-] (55. J. Tříska [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Hanic [-] (60. P. Špirko [-] ) , M. Chmela [-] , O. Korolov [-] , D. Klenovič [-] , P. Kopecký [-] , M. Chmelík [-] (46. J. Kovács [-] ) , J. Čaj [-] , M. Hiža [-]

Zdislava
M. Durdis [-] - M. Starkov [-] , P. Žatečka [-] (60. Š. Cvejn [-] ) , M. Jeslínek [-] , V. Duda [-] (60. M. Soldát [-] ) - D. Kühr [-] (65. J. Karban [-] ) , J. Juna [-] (70. J. Šoun [-] ) - K. Sivakumar [-] , J. Roztočil [-] - D. Zsiga [-] , F. Ditrich [-]

ŽK: 18. P. Kopecký - 87. K. Sivakumar .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVRČEK Martin - VLČEK Miroslav, ŠEDIVÝ Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 5. 2023 12:49
Zdislava drtivě vyhraje, zejména pokud do základní sestavy nasadí mladou pušku Josefa „Juniče” Junu, cítím že tento borec vsítí minimálně tři branky. Sleduji ho již od doby, co kopal za velkoklub Fc Slovan Liberec, kde se mu velice dařilo, jsem jeho fanouškem tedy už řadu let. Konečný výsledek tipuji minimálně na 5:0 pro Zdislavu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Jakub Švarc
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Zdislava vyhraje 4:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích