0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

15.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký počet přihlížejících viděl výhru Hlavice!


Branky


6

Do Zdislavy v tomto kole zavítala Hlavice. První vzájemný zápas vyhrála Zdislava 3:1, druhý skončil lépe pro Hlavici. Ta dokázala zvítězit 5:1. Domácí vyhráli překvapivě v posledním utkání nad Rozstáním B. Na další zápas si ale museli tři týdny počkat. Naopak hosté byli namlsáni z minulého týdne, kdy porazili Václavice 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři vynucená střídání na straně Zdislavy

Zápas začal o něco déle, protože se zdržel rozhodčí. Tento delší prostoj v žádném případě nenahrála rozehřátým hráčům. Výsledkem toho mohly být tři vynucené střídání na straně domácích. První branku vstřelila Hlavice v 15. minutě. Martin Hozák dostal hezkou přihrávku za obranu a skóroval. Domácí sice drželi po většinu času míč na svých kopačkách. Nebylo jim to ale platné, neboť se nedokázali prosadit. Druhou branku hostujícího celku vstřelil ve 37. minutě Petr Štraus. Ten samý hráč rozradostnil Hlavici i o tři minuty později. Do šaten se šlo za stavu 3:0 pro celek z Hlavice.

Branka na 4:0

Ani ve druhé půli nebyla k viděni atraktivní kopaná. Na utkání ale dorazil velký počet diváků, kteří si zápas užívali. Domácí tým byl hnán malým, ale o to hlasitějším kotlem. To ale zdislavským nepomohlo, jelikož měli problém si vypracovat nějakou výraznější šanci. Hlavice s klidem kráčela k vítězství. Posledním hřebíčkem do rakve pro domácí byl inkasovaný gól v 63. minutě. Trefil se Jaroslav Šámal a hosté vedli 4:0. Hlavice si tak odváží ze Zdislavy cenné vítezství.



Sestavy


Zdislava
P. Váňa [-] - M. Jeslínek [-] , R. Souček [-] , D. Barth [-] , M. Starkov [-] (23. V. Komanec [-] ) - J. Juna [-] , P. Mičán [-] (32. V. Duda [-] ) , Š. Houdek [-] , Š. Cvejn [-] (19. J. Roztočil [-] ) , D. Kühr [-] - K. Sivakumar [-] (46. P. Žatečka [-] ) -

Hlavice
J. Vlasatý [-] - J. Arlt [-] , J. Šámal [-] (68. D. Rubáš [-] ) , M. Hozák [-] , V. Ulrych [-] , P. Štraus [-] , D. Holas [-] , J. Švarc [-] (54. M. Musil [-] ) , J. Šenberk [-] , V. Altman [-] , J. Šenberk [-]

ŽK: 28. J. Roztočil , 84. R. Souček - 62. J. Šenberk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: EXNER David - ŽATEČKA Adam, KRAUS Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

6:1

Radim Souček

Expert: Ferdinand Schmidbauer
Tip experta: výhra domácích

Bude to těsné, ale vyhrají domácí (3:2).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů