Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kytín otočil vývoj zápasu ve svůj prospěch a sebral všechny body


Branky


0

V 10. kole se utkaly týmy Kamýku nad Vltavou a Sokola Kytín. Domácí byli papírově silnějším týmem, a tak není divu že je mnozí považovali za favority zápasu. Kytínští se ale nevzdali, otočili zápas ve svůj prospěch a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamýk v prvním poločase přišel o vedení 2:0

Do zápasu nastoupili domácí velice aktivně a zpočátku určovali tempo hry. Bylo zřejmé, že jsou považováni za silnější tým a potvrzovali to od prvních minut. Kamýk si vytvářel šance téěř okamžitě a téměř všechny jejich akce končily zakončením. V sedmdvacáté minutě otevřel skóre Lukáš Křivan, který využil nabídnout příležitost od svého spoluhráče a poslal domácí do zaslouženého vedení 1:0. Domácí nepolevili v tempu ani v nasazení a pokračovali ve vytváření šancí. Nechyběly ani momenty, které potěšily oko diváka. Za nedlouho přišla další branka v podání domácího Jana Novotného, který svou brankou zvýšil na 2:0 a začalo se spekulovat o tom, kolik branek ještě domácí nasází. Poté ovšem na domácí dopadl jakýsi pocit uspokojení a hosté díky snížení, o které se postaral David Lojek, začali uspokojení soupeře využívat. Minutu poté hosté vyrovnali. Dát dvě slepené branky tým vždy nakopne a v tomto případě to platilo dvojnásobně, protože Kytín díky těmto brankám nejen vyrovnal, ale získal psychickou výhodu a navíc do poločasu přidal další branku a stav poločasu tedy byl už 2:3.

Druhá půle byla vyrovnaná, ale hosté vítězství udrželi

Domácí byli naprosto překvapeni nástupem hostů a nebyli schopni ze sebe oklepat původní pocit uspokojení a to vedlo k tomu, že se již nedokázali vrátit zpět do tempa a nedovedli předvádět takový výkon, jako na začátku zápasu. Naopak hosté hráli naprosto v klidu a ovládali celý zápas. Navíc přidali další branku, když své šance využil Karel Konečný a hosté vedli už od vě brany. Domácí by si jistě přáli předvést podobnou otočku, jakou předvedli v prvním poločase hosté, to se ale nestalo. Přišlo sice snížení na konečných 3:4, ale už bylo příliš pozdě i na vyrovnání. Kytínští tak odskočili sestupovým příčkám a dokonce v tabulce přeskočili svého soupeře z Kamýku. Kytín je zatím příjemným překvapením soutěže, který dokáže hrát vyovnané zápasy prakticky s kýmkoli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamýk nad Vltavou
Trenér domácích: Nechápu, co se klukům honilo v hlavách po dvou úvodních brankách, ale zápas jsme prostě nezvládli. Klobouk dolů, před tím jak soupeř zápas otočil.




Sestavy


TJ Sokol Kamýk nad Vltavou
O. Čedík [-] - O. Molec [-] , L. Čedík [-] , P. Mol [-] - P. Mol [-] , J. Špaček [-] , L. Skřivan [-] - J. Novotný [-] , D. Vaněček [-] - L. Novotný [-] (71. T. Horký [-] ) , O. Krůta [-] (46. M. Kubánek [-] )

SK Sokol Kytín
Š. Mařík [-] - J. Pičman [-] , J. Malý [-] (80. R. Peták [-] ) - J. Bára [-] , V. Rákosník [-] , M. Janoušek [-] - K. Konečný [-] , D. Lojek [-] - M. Kocanda [-] , J. Lojek [-] , Z. Šlemenda [-] (92. M. Hofman [-] )

ŽK: 25. L. Čedík , 67. D. Vaněček - 60. J. Bára .
Místo: Sokol Kamýk. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuchař Emil - ŽEBRAKOVSKÝ DR. Pavel (N), HOUŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.