1:1
(1:1)
37. D. Landa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

16.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Stráž vybojovala remízu s druhou Osečnou


Branky


5

Osečná přivítala na domácím hřišti poslední Stráž, která dokázala vydřít remízu a ohrozila tak plány domácích na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky na obou stranách

Domácí doplácí na špatnou docházku a nedostatek fyzičky. Utkání s outsiderem ze Stráže bylo od začátku vyrovnané. Byla to Osečná, kdo se dostal první do vedení. V 18. minutě rozvlnil síť Stráže František Štěpánek, který po rohovém kopu uklidil na zadní tyč. Hosté dokázali srovnat ve 37. minutě. Trefil se Daniel Landa. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1.

Skvěle chytající Ticháček

Druhá půle moc zajímavých okamžiků nepřinesla. Bylo to čtyřicetpět minut plných soubojů. Fotbalovost jakoby se chvílemi vytratila. Hosté zabrnkali domácím na nervy v samotném závěru. To musel remízový stav pro Osečnou zachraňovat opět skvěle chytající Ticháček. Branka tedy nepadla a oba týmy si odnášeji po remíze 1:1 jeden bod.



Sestavy


SK Osečná
Z. Ticháček [-] - P. Mareček [-] (75. J. Conway [-] ) , V. Novotný [-] , P. Filinger [-] - F. Štěpánek [-] , C. Hobbs [-] - J. Švec [-] - L. Salava [-] , M. Vik [-] , O. Kyksa [-] , J. Suchar [-]

Stráž n.N. B
S. Černý [-] - J. Kapras [-] , Š. Myslivec [-] , T. Ištok [-] , P. Horáček [-] , J. Havlíček [-] (46. L. Oberreiter [-] ) , P. Werner [-] , D. Landa [-] , T. Benda [-] , P. Dostál [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 9. J. Suchar , 31. V. Novotný - 75. Š. Myslivec .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Čurda Michal - KUBÍČEK Vít, VLČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích