1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

15.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečná ztratila v Mníšku!


Branky


8

V nedělním úmorném teple na svém hřišti přivítal Mníšek Osečnou, která díky výhře mohla stále držet krok s prvními Rynolticemi. Zápas ale neskončil podle představ hostujícího celku a první Rynoltice to teď mají ve svých rukách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Od začátku utkání byli domácí o něco lepší v kombinaci. Měli větší držení míče a díky dobrým přihrávkám docházelo k častým nájezdům na branku Osečné. Hosty držel svou obrannou hrou Fillinger a v bráně svými zákroky Ticháček. Diváci v první půli branku neviděli a do šaten se šlo za stavu 0:0.

Branka Rašína

Ve druhé půli jsme ale branku přecejen viděli. V 52. minutě přišel závar před brankou Osečné. Ondřej Rašín střelou k tyči nedal Ticháčkovi šanci a domácí se mohli radovat z vedení. Mníšek po zbytek hájil vedení i za cenu zákroků na hraně pravidel. Červená karta byla ale nakonec udělena na straně Osečné. Viděl ji Nádherný v 88. minutě, když stáhl domácího hráče, který utíkal sám na bránu. Hosté tak nedokázal dohnat ztrátu a Mníšek slaví vítězství 1:0.



Sestavy


Mníšek
T. Tošner [-] - L. Žabka [-] , J. Švanda [-] (79. P. Mikeš [-] ) , R. Barbořák [-] , O. Rašín [-] , R. Podhora [-] , M. Proche [-] , J. Čeřovský [-] , L. Halama [-] , P. Proche [-] , L. Drašner [-]

SK Osečná
Z. Ticháček [-] - P. Filinger [-] , J. Hostaš [-] , A. Kysela [-] (81. M. Bergr [-] ) , P. Mareček [-] , V. Novotný [-] - F. Štěpánek [-] (46. M. Vik [-] ) , P. Naštický [-] , R. Nádherný [-] , C. Hobbs [-] - J. Švec [-] -

ŽK: 55. L. Halama . ČK: 88. R. Nádherný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karlík Jiří - SEVERA Antonín, EXNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Stanislav Bárta
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Osečné zvítězí 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů