1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

15.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný Les si veze tři body ze Stráže!


Branky


8

V uplynulém kole přivítala Stráž nad Nisou na svém hřišti Krásný Les. Jejich první vzájemné utkání dopadlo lépe pro Krásný Les. V tomto duelu tomu nebylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Němce

První půle patřila Krásnému Lesu. Během prvního poločasu si dokázali hosté vypracovat čtyři samostatné nájezdy na bránu domácích. Jeden z nich byl úspěšný. V 16. minutě se trefil Martin Němec. Hned na to fauloval kousek za vápnem hostující brankář Vošvrda domácího hráče. Dostal oprávněnou žlutou a následný přímý kop chytil. Ve 28. minutě musel Rekšák po nešikovné hře vysokou nohou domácího hráče střídat. Krásný Les vytěžil z první půle ještě jeden gól. Ve 34. minutě dostal přihrávku Martin Němec, který se opět nemýlil. Hosté tak měli před druhou půlí dvoubrankový náskok.

Branka Horáčka

V druhé půli byl zase o něco lepší domácí tým. Stráž dost tlačila, měla mnoho rohových kopů a spálila pár šancí. V 57. minutě se mohli radovat z branky, když hostující hráč namazal Petru Horáčkovi. Stráž ale nedokázala dotáhnout ztrátu a Krásný Les si tak odváží vítězství 2:1!



Sestavy


Stráž n.N. B
S. Černý [-] - Š. Myslivec [-] , T. Ištok [-] , P. Horáček [-] , J. Bartoš [-] , J. Havlíček [-] , P. Werner [-] , D. Landa [-] , T. Benda [-] (62. T. Oberreiter [-] ) , P. Dostál [-] , M. Škvor [-] (62. L. Oberreiter [-] )

Krásný Les
J. Vošvrda [-] - F. Kravar [-] , V. Rekšák [-] (28. T. Strnádek [-] ) , L. Folda [-] , J. Záruba [-] - J. Branda [-] , M. Stříteský [-] , R. Folda [-] , M. Němec [-] - T. Čaban [-] (71. S. Vebr [-] ) , F. Dominik [-]

ŽK: 24. T. Ištok , 38. J. Bartoš , 75. D. Landa - 16. J. Vošvrda , 86. M. Němec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čurda Michal - HEKELE Josef, STABLE Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Stanislav Bárta
Tip experta: remíza

Očekávám remízu 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza