2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečná i v jedenácti uválčila remízu!


Branky


10

26. kolo nám nabídlo střetnutí třetího se čtvrtým. Osečná dorazila s trenérem Bergrem pouze v jedenácti lidech a nečekal je proti "Béčku" Višňové jednoduchý zápas. I přes to díky svému senzačnímu výkonu vybojovali remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Ticháček v bráně

Domácí Višňovou trápila od začátku koncovka. Měli plno šancí, které ale nedokázali proměnit. Buďto netrefili bránu, nastřelili brankovou konstrukci nebo je zastavil skvělý gólman Ticháček. První půle branku nepřinesla a do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

Napínavé nastavení

Druhá půle pokračoval až do 77. minuty ve stejném trendu, jako první půle. Právě v 77. minutě dokázali višňovští konečně dotlačit míč za záda Ticháčka. Z branky se mohl radovat Jaroslav Lachman. Vedení domácím ale nevydrželo dlouho. O pět minut později selhali v obraně a nabídli tak samostatný nájezd zraněnému Josefu Tomášovi. Ten se v koncovce nemýlil a srovnal na 1:1. Jak se oba týmy střelecky šetřily po celý zápas, tak v nastavení přišla jejich chvíle. Nejdříve zahrávali hosté trestný kop. Exekutorem byl Jakub Švec, který nastřelil brankáře Závůrku a odražený míč poté dostal za jeho záda. Osečná byla v euforii, že dokonala senzaci. Višňová se ale nevzdávala a vrhla se v posledních sekundách do útoku. Její první pokus Ticháček vyrazil. Na ten druhý byl již krátký, jelikož Jaroslav Lachman trefil nádherně do šibenice. Oba týmy tak berou po remíze 2:2 zaslouženě jeden bod.



Sestavy


TJ Jiskra Višňová B
V. Zavůrka [-] - M. Šolta [-] (71. J. Ismanický [-] ) , M. Štrbák [-] , O. Michálek [-] (46. M. Knapp [-] ) , M. Pavlů [-] (66. D. Kutílek [-] ) , J. Lachman [-] , P. Labský [-] , M. Žežulka [-] (46. P. Švadlenka [-] ) , J. Hloužek [-] , V. Roubal [-] , M. Pikous [-]

SK Osečná
Z. Ticháček [-] - J. Tomáš [-] , V. Novotný [-] , A. Kysela [-] , P. Filinger [-] - R. Nádherný [-] , P. Naštický [-] , C. Hobbs [-] , F. Štěpánek [-] , M. Bergr [-] - J. Švec [-]

ŽK: 90. J. Ismanický - 88. P. Filinger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stýbal Luboš - STABLE Emil, SOUKUP Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: remíza

Taktéž tipuji remízový zápas. (3:3)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza