Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubí B přetrhlo JOKERS šňůru pěti výher v řadě!


Branky


10

"Béčko" Doubí doma čekalo utkání s JOKERS, kteří byli na vlně pěti výher v řadě. Dvanácté Doubí ale dokázalo hostující celek zaskočit a slaví výhru 3:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý brankář Šimon!

Od úvodního hvizdu bylo Doubí B lepším týmem. Dokázalo si vytvořit více šancí a dařilo se mu do kombinace. JOKERS se mohli spoléhat na brankáře Martina Šimona, který svými zákroky přiváděl ofenzívu domácích k šílenství. Přispěl k tomu, že to byli nakonec hosté, kdo první skóroval. Postaral se o to ve 22. minutě Marcel Kolka. Odplata ale přišla záhy, jelikož o čtyři minuty později vyrovnal domácí Matěj Karásek. Poločas se poté dohrál v poklidu za remízového stavu 1:1.

Červená pro Kosiewicze!

V druhé půli opět držel Šimon svůj tým. První branka přišla až v 61. minutě. Trefil se domácí Radek Stříbrný. Odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat a o tři minuty později srovnal Radek Abrahám. Na finálních 3:2 pro Doubí B upravil v 74. minutě Ondřej Herkner. V 87. minutě viděl domácí Kosiewicz druhou žlutou kartu a šel pod sprchy. I tak to ale JOKERS nenapomohlo k vyrovnání a Doubí B slaví výhru 3:2!



Sestavy


Doubí B
M. Fiala [-] - D. Vedral [-] , S. Kosiewicz [-] - T. Gruncl [-] (59. M. Hanuš [-] ) - L. Soukup [-] (63. V. Brož [-] ) - V. Zradička [-] (59. O. Herkner [-] ) , J. Vlach [-] (87. P. Gruncl [-] ) , P. Pácalt [-] (46. R. Stříbrný [-] ) , M. Karásek [-] , K. Kabát [-] , K. Valášek [-]

JOKERS
M. Šimon [-] - - R. Abrahám [-] - M. Kolka [-] - O. Rys [-] , D. Mokrý [-] , P. Kinský [-] (55. M. Lopuszynski [-] ) , D. Mraček [-] , F. Le [-] , M. Fejfar [-] , J. Stříbrný [-] , J. Vaněk [-] (84. T. Harda [-] )

ŽK: 42. P. Pácalt , 56. S. Kosiewicz , 82. K. Valášek - 40. D. Mraček , 75. F. Le , 77. M. Kolka , 86. O. Rys , 89. D. Mokrý . ČK: 87. S. Kosiewicz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CERMAN Lukáš - SEVERA Antonín, HEKELE Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají 4:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů