Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šílenější zápas jste o víkendu neviděli!


8

Velmi zvláštní zápas nabídlo střetnutí mezi Osečnou a Dolní Řasnicí. Hosté totiž přijeli pouze v devíti lidech. Tomu také přizpůsobili svoji hru a zápas podle toho vypadal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Betonárka Řasnice

"Šílenější zápas jsem neviděl", ozývá se z řad Osečné. Bodejť by ne. Hosté z Dolní Řasnice dorazili na utkání pouze v devíti lidech. Kvůli tomuto handicapu nastolili taktiku osmi lidí před bránou a zakopávání míče při každé příležitosti. Hodně se zdržovalo a rozhodně nešlo o atraktivní zápas. Domácí Osečná se přes řasnickou zeď v první půli nedostala a do kabin se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Hattrick Naštického

Po změně stran se již podařilo domácím prolomit obranný val hostujícího celku. V 50. minutě se trefil Petr Naštický. O čtyři minuty později zvýšil chytrou střelou ten samý hráč. V 90. minutě byl jeden z domácích faulován ve vápně Dolní Řasnice zákrokem na hranici červené karty. K penaltě se postavil opět Petr Naštický, který střelou do šibenice zkompletoval hattrick. Po výhře 3:0 tak zůstávájí tři body v Osečné.



Sestavy


SK Osečná
J. Suchar [-] - J. Hostaš [-] (54. M. Vik [-] ) , L. Salava [-] (59. F. Štěpánek [-] ) , A. Kysela [-] , V. Novotný [-] - P. Trapp [-] , P. Naštický [-] , P. Filinger [-] , C. Hobbs [-] - O. Kyksa [-] , J. Tomáš [-]

Dolní Řasnice
P. Sochor [-] - T. Kovačík [-] , J. Šírek [-] , R. Riedl [-] , R. David [-] , M. Kovačík [-] , V. Petrovič [-] , B. Jelínek [-] , M. Smolík [-]

ŽK: 56. T. Kovačík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBÍČEK Vít - KADLEC Lukáš, POSPÍŠIL Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: výhra domácích

Proti Dolní Řasnici vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích