Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 14:00

25.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Machnín se strachoval o výhru do poslední minuty!


Branky


8

Ve 25. kole přivítalo "Béčko" Krásné Studánky na svém domácím hřišti Machnín. První vzájemný souboj celků, nacházejících se v druhé polovině tabulky, skončil jednoznačnou záležitostí. Machnín zvítězil 8:1. Domácí tedy chtěly v tomto zápase své podzimní zaváhání napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro Machnín!

Hosté se dostali do vedení již v 1. minutě. Dlouhý aut Jakuba Součka se po teči a odrazu od tyče dostal k Vladimíru Křivskému. Ten otevřel skóre. V 10. minutě se hosté z Machnína radovali podruhé. Stanislav Bárta dokázal z dálky přelobovat gólmana Jiráka. V 16. minutě přišla krásná šibenice Marka Macháčka a skóre bylo 2:1 pro Machnín. O šest minut později ale domácí zahráli rukou a byla nařízena penalta. K ní se postavil Jakub Souček a prosadil se! Krásná Studánka ztrácela opět o dvě branky. Koncem poločasu se do šance dostal ještě machnínský Bárta. Do šaten se ale šlo za stavu 1:3 z pohledu domácích.

Nervózní závěr

V druhé půli si domácí připsali větší držení míče. Dobře fungující machnínská obrana ale nedopustila žádné ohrožení brány. V 65. minutě se dostal balón za obranu domácích. Tam se nacházeli dva hostující hráči v ofsajdu. Kdo se ale mimo hru nenacházel, tak to byl Stanislav Bárta. Ten doběhl balón a po kličce brankáři vsítil gól! Domácí to ale Machnínu nechtěli odevzdat zadarmo a zabrali. V 78. minutě snížil Jan Horáček a začal tak brnkat na nervy hostujícímu celku. V 86. minutě byl po faulu ve vápně nařízen pokutový kop pro domácí. Ten proměnil Jaroslav Kadeřábek a rozdíl byl jedné branky. Machnín se poté ještě dostal do pár šancí. Žádná z nich ale nebyla úspěšně proměněná. V posledních minutách ale přišel tlak domácích. V 90. minutě nastala při jednom z rohů strkanice a červenou kartu viděl Petr Poláček z Machnína. I přes nervózní závěr si Machnín veze z Krásné Studánky vítězství!

 

 

Zdroj: Facebook TJ JISKRA MACHNÍN - FOTBAL



Sestavy


Kr. Studánka B
J. Jirák [-] - R. Chobot [-] (59. J. Kadeřábek [-] ) , J. Jiřišta [-] , V. Hošťálek [-] (59. L. Zatroch [-] ) , J. Vajtr [-] , R. Opočenský [-] , M. Macháček [-] , A. Lednický [-] , M. Vacek [-] , T. Macháček [-] (77. J. Horáček [-] ) , J. Jirousek [-]

Machnín
D. Gregor [-] - J. Šebek [-] (70. M. Černý [-] ) , D. Stehlík [-] , S. Bárta [-] , M. Stuchlík [-] , P. Poláček [-] , V. Křivský [-] , J. Souček [-] , P. Binka [-] , T. German [-] , L. Resler [-]

ŽK: 47. R. Opočenský , 93. T. Macháček - 66. J. Souček , 88. V. Křivský . ČK: 93. P. Poláček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - KUBÍČEK Vít, KITTNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: výhra domácích

Tady tipnu výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza