2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

25.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšná sobota pro Krásný Les!


Branky


8

25. kolo nám přichystalo střetnutí Krásného Lesa a Višňové B. Oba týmy se na jaře prezentují kvalitními výsledky a patří do horní poloviny tabulky. První vzájemné utkání bylo velmi těsné. Tehdy Višňová porazila Krásný Les 6:5. Podle přepokladů nás tedy čekalo vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Jak se před utkáním předpovídalo, tak první poločas to náramně dokazoval. Utkání bylo velmi vyrovnané, možná hosté byli o trochu aktivnější. Ty mrzely především neproměněné šance. Jinak se po zbytek poločasu spíše bránilo a skóre se nijak nezměnilo. Do šaten se odcházelo za bezbrankové remízy 0:0.

Penalta pro domácí!

Višňová v druhém poločase nalétla na svého soupěře a trochu ho zaskočila. Opět ale nedokázala své šance proměnit. Krásný Les se mohl velmi opírat o skvělé zákroky Vladimíra Závůrka. V 54. minutě byla nařízena standartní situace pro domácí tým. Přišla střela na bránu a po odrazu se míč dostal k Lukáši Foldovi, který dostal míč do branky. Domácí šli do vedení! O pět minut později se provinil jeden z hostujícíh hráčů šlapákem ve vápně a byla nařízena penalta. K té se postavil Matěj Střiteský a s klidnou hlavou zakončil. Domácí byli po zbytek zápasu lepší a nenechali si utéct výhru. Berou tak zasloužené tři body.



Sestavy


Krásný Les
J. Vošvrda [-] - J. Záruba [-] , F. Kravar [-] (64. M. Bušovský [-] ) , L. Folda [-] , J. Branda [-] , L. Závěta [-] (69. D. Maryško [-] ) - T. Strnádek [-] (69. S. Vebr [-] ) , R. Folda [-] , M. Stříteský [-] , V. Rekšák [-] - F. Dominik [-]

TJ Jiskra Višňová B
V. Zavůrka [-] - D. Rücker [-] , J. Ismanický [-] , M. Pikous [-] (64. M. Nguyen [-] ) , S. Šilhavík [-] , V. Schmidt [-] , J. Hloužek [-] , M. Pavlů [-] , V. Roubal [-] , J. Lachman [-] , P. Labský [-]

ŽK: 40. J. Branda - 66. P. Labský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stýbal Luboš - SEVERA Antonín, VEBR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: remíza

Tipuji remízu!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza