4:1
(2:1)
37. M. Ptáček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:30

24.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani dvě penalty nepomohly Frýdlantu B k výhře nad Višňovou B


Branky


3. J. Lachman , 22. J. Lachman , 68. V. Schmidt , 69. P. Soukup - 37. M. Ptáček (p.)
8

V uplynulém kole vyzvala Višňová B na své půdě "B-tým" Frýdlantu. Ten si chtěl proti Višňové napravit chuť, jelikož první vzájemný zápas skončil jasně ve prospěch soupeře 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro Frýdlant!

Domácí nastoupili do zápasu s velkou chutí. Výsledkem toho byla vstřelená branka do sítě Frýdlantu již ve 3. minutě. Prosadil se Jaroslav Lachman a domácí šli tak do rychlého vedení. Ten samý hráč se trefil také ve 22. minutě a Višňová vedla 2:0! Frýdlant ale nezahálel a nechtěl ze zápasu odejít poražen. Přidal na aktivitě a výsledkem toho byly dvě po sobě jdoucí penalty. Hosté dokázali proměnit pouze jednu z nich. Úspěšným exekutorem byl ve 37. minutě Matěj Ptáček. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1 pro Višňovou B.

Dva slepené góly uklidnily domácí

Ve druhém poločase se pokusili hosté s nepříznivou situaci něco udělat. Rozdíl byl jedné branky, takže vyrovnání bylo na dosah. Domácí ale odolávali svou bojovností a navrch přidali ještě dvě branky. V 68. minutě se prosadil Václav Schmidt a o minutu později Višňovou naplno uklidnil Petr Soukup. Domácí tak vybojovali důležité tři body a i nadále  se drží v první čtyřce.



Sestavy


TJ Jiskra Višňová B
V. Zavůrka [-] - P. Soukup [-] , M. Šolta [-] , V. Schmidt [-] , J. Hloužek [-] (59. S. Šilhavík [-] ) , L. Cýrus [-] , M. Pavlů [-] , D. Kutílek [-] (70. A. Hanzl [-] ) , V. Roubal [-] , J. Lachman [-] , P. Labský [-]

Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - P. Capulič [-] (74. J. Bartoš [-] ) , K. Kaplet [-] , L. Peml [-] , P. Bárta [-] - M. Ptáček [-] , J. Buřita [-] (70. D. Ponc [-] ) , R. Šena [-] (80. P. Mauer [-] ) , Š. Ponc [-] - J. Kozák [-] (74. K. Krawczyk [-] ) , M. Stýbal [-] (70. J. Pleskač [-] )

ŽK: 36. P. Soukup , 49. P. Labský - 48. M. Stýbal .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmíd Miroslav - POKORNÝ Matěj, LEBEDA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Radek Abrahám
Tip experta: výhra hostů

Vyhraje "Béčko" Frýdlantu 5:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích