F. Jerie 16.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

24.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Mníšku a JOKERS nabídl infarktové nastavení!


Branky


16. F. Jerie
8

Tento víkend zavítali do Mníšku JOKERS. Ti si v posledním zápase připsali vysokou výhru 7:0 nad Bílým Kostelem B a o týden dříve vyhráli 4:3 proti silné Višňové B. V prvním vzájemném zápase byli úspěšnější hosté, kteří byli pro toto utkání favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zákroky gólmanů a branka Jerieho

Mníšek mohl jít do vedení hned ve 2. minutě. Do úniku se dostal Lukáš Žabka, který ale nepropálil gólmana. V 11. minutě centroval Podhora na Jeriho. Tentokrát hráč Mníšku trefil břevno. V 16. minutě kopal Mníšek přímý kop, při němž centroval Podhora na Barbořáka. Ten trefil hlavou do brankáře, míč se ale odrazil šťastně k Filipu Jeriemu, který zvýšil na 1:0. Domácí kopali další přímý kop ve 28. minutě. Švandův pokus ale vyrazil hostující brankář Šimon. Ve 33. minutě se dostali hráči JOKERS do první výrazné šance. Jejich pokus ale mířil nad brankovou konstrukci. Poté vystihli hosté chybu v rozehře v zadních řadách Mníšku. Gólman Sobotík ale zachránil domácí odkopem do autu. Do kabin se šlo za stavu 1:0 z pohledu domácího mančaftu.

Infarktové nastavení!

V druhém poločase se JOKERS snažili o vyrovnání. Hráči Mníšku si ale zkušeně hlídali jednobrankový náskok. V 78. minutě kopali hosté přímý kop. I tento pokus ale skončil nad brankou. V 89. minutě mohl domácí Rašín uklidnit svůj tým. Znova ale narazil na brankáře Šimona. Nastavení přineslo infarktové momenty. Nejdříve hlavičkoval jeden z hráčů JOKERS těsně mimo bránu. Hned na to musel Sobotík v bráně opět úřadovat, když chytil další z pokusů hostujícího celku. Hra se poté přelila na druhou stranu. Barbořák ale neproměnil šanci a následnou dorážku poslal Vacek nad branku. Domácí si i přes to připisují důležité tři body po vítězství 1:0.

 

 

Zdroj: Facebook FK Mníšek



Sestavy


Mníšek
Š. Sobotík [-] - J. Švanda [-] (48. B. Vacek [-] ) , J. Moravec [-] , O. Rašín [-] , L. Žabka [-] , R. Barbořák [-] , F. Jerie [-] (66. P. Mikeš [-] ) , M. Proche [-] , R. Podhora [-] , P. Proche [-] , L. Drašner [-]

JOKERS
M. Šimon [-] - T. Tobolka [-] - F. Le [-] , R. Abrahám [-] - M. Kolka [-] - F. Kochan [-] (67. T. Harda [-] ) , D. Mokrý [-] , J. Vaněk [-] , O. Rys [-] , M. Fejfar [-] , P. Kinský [-]

ŽK: 38. M. Proche , 65. R. Barbořák , 92. Š. Sobotík - 31. P. Kinský , 62. M. Fejfar , 80. M. Kolka , 90. O. Rys .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - BOBEK David, ŠELLEI Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Radek Abrahám
Tip experta: výhra hostů

Vyhrajeme 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů