Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

24.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečná pokračuje ve formě!


Branky


7

Do Machnína v tomto kole zavítala Osečná, která se stále snaží útočit na první Rynoltice a bojovat o první příčku tabulky. První vzájemný zápas vyhráli s přehledem právě hosté, když porazili Machnín 4:0 a byli před tímto utkáním papírovým favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Hobbse

Oba dva týmy se chtěly předvést kombinační hrou po zemi. Lepší vstup do utkání potvrdili hosté, když se trefil v 8. minutě Christopher Hobbs. Ten hlavičkou na zadní tyč překonal brankáře Stehlíka. V první půli zahrozil i domácí Machnín. Po dvou rohových kopech skončil míč skoro v bráně Osečné. Do šaten se ale i tak šlo za stavu 1:0 pro hostující celek.

Gólové hody

V druhé půli už začaly gólové hody. Nejdříve se hezky trefil v 50. minutě Ondřej Kyksa z Osečné. Po této brance začali mít hosté převahu a naplno se ukazovala jejich kvalita. V 61. minutě trestal chybu Machnína Josef Tomáš. Výbornou dvacetiminutovku Osečné završil v 67. minutě František Štěpánek, který po šanci Tomáše dorážel v těžké pozici míč do branky. Domácí díky závěru zápasu neodešli střelecky naprázdno. Nejdříve vstřelili šťastnou branku. Asi po pěti odrazech se míč dostal ke Karlu Pičmanovi, který skóroval.  O tři minuty později se prosadil Zdeněk Zbořil. Tyto dvě branky ale domácí nestačily k bodovému zisku a Osečná může slavit tři body po výhře 4:2.

 

Zdroj: Facebook TJ JISKRA MACHNÍN - FOTBAL, František Pittner



Sestavy


Machnín
D. Stehlík [-] - S. Bárta [-] , J. Šebek [-] (72. K. Pičman [-] ) , M. Černý [-] , L. Černý [-] (20. Z. Zbořil [-] ) , M. Stuchlík [-] , V. Křivský [-] , J. Svatoň [-] , P. Binka [-] , R. Novotný [-] (66. M. Gruncl [-] ) , L. Resler [-]

SK Osečná
Z. Ticháček [-] - J. Hostaš [-] , V. Novotný [-] - C. Hobbs [-] , P. Trapp [-] , F. Štěpánek [-] (77. M. Bergr [-] ) , P. Naštický [-] , P. Filinger [-] - J. Tomáš [-] , O. Kyksa [-] , L. Salava [-] -

ŽK: 79. Z. Zbořil - 81. P. Trapp .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dědek Tomáš - BRETŠNAJDR Aleš, HEKELE Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Radek Abrahám
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 3:3.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza