T. Vik 41.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krasojízda Rynoltic pokračuje!


Branky


8

V uplynulém kole vyzval Tatran Bílý Kostel B doma vedoucí Rynoltice. Šlo o zápas předposledního s prvním, takže favorit měl být jasný. Rynoltice ale rozhodně nečekal jednoduchý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v první půli!

Skóre otevřel hned v 6. minutě Lukáš Bláha z Rynoltic. Ten se objevil sám před bránou a po dobrém centru zakončoval hlavou. O tři minuty později šli hosté do dvoubrankového vedení. Po chybě brankáře Martinka běžel Dominik Moravec sám na bránu a nemýlil se. Zbytek poločasu byl poté velmi vyrovnaný a ani jeden z týmů neměl navrch. Před odchodem do kabin se ale trefil i domácí tým. Ve 41. minutě přišel dlouhý balón na Tadeáše Vika, který si odstavil obránce a zakončil z levé strany z úhlu ke vzdálenější tyči. První poločas i tak vyzněl lépe pro hosty, kteří vedli 2:1.

 

Ostřejší druhá půle

Druhá půle nebyla co se týká gólů tak zábavná, jako ta první. Hra byla opět vyrovnaná, nikdo se ale nedostával do výraznějších příležitostí. Naopak se přiostřilo. Bylo hodně faulů a rozhodčí zvolil velmi benevolentní metr. Skóre ale zůstalo stejné. Rynoltice slaví další výhru a pokračují ve své krasojízdě za postupem.



Sestavy


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
R. Martínek [-] - M. Rajchman [-] , L. Janáček [-] - L. Janáček [-] - T. Vik [-] , J. Hyška [-] , J. Dušek [-] (71. J. Binar [-] ) , P. Karásek [-] , D. Jakubec [-] (46. P. Fedák [-] ) , J. Čáp [-] , J. Ďuriš [-]

Rynoltice
M. Kubínek [-] - L. Bláha [-] , D. Moravec [-] , M. Kopic [-] (78. J. Dvořák [-] ) , A. Ryšavý [-] (72. J. Vacek [-] ) , O. Karásek [-] , M. Tvrzník [-] (85. A. Kotek [-] ) , V. Borsuk [-] , M. Švarc [-] , O. Tvrzník [-] , V. Zelený [-]

ŽK: 13. J. Ďuriš , 90. M. Rajchman - 44. M. Kopic , 85. L. Bláha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Stýbal Luboš - KUBÍČEK Vít, MICHOŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Radek Abrahám
Tip experta: výhra hostů

Vyhraje favorit 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů