Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 14:00

23.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant B pokračuje v jarní neporazitelnosti na domácím hřišti


Branky


4

Ve 23. kola zavítala na frýdlantskou horkou půdu Dolní Řasnice, aby vyzvala místní "B-tým". Ten ještě na jaře doma nepohrál. Šlo o zápas dvou sousedů v tabulce. První vzájemné utkání dopadlo lépe pro Dolní Řasnici, která dokázala Frýdlant B porazit 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stýbal si připsal dvě branky

Frýdlant B se radoval hned v úvodu utkání. V 7. minutě se prosadil hlavou nejlepší střelec týmu Michal Stýbal. Tento gól přispěl ke klidu domácího celku. Frýdlant tak začal diktovat tempo hry. Dolní Řasnici se nedařilo kombinovat a výsledkem jejího snažení byly pouze nákopy dopředu. Obraně domácích tyto nákopy nedělaly problémy a dobře se osvědčila i nová akvizice ve frýdlantské braně Mykhaylo Petryshyn. Aktivita domácích pokračovala. Jaroslav Kozák se dostal při jedné z šancí do vápna Řasnice. Obtočil se kolem obránce, který ho fauloval. Frýdlant kopal pokutový kop, ke kterému se postavil Michal Stýbal. Ten ale netrefil bránu. Domácí nepolevili ve snažení. Ve 32. minutě si po dlouhém autu Pemla našel míč ve vápně opět Michal Stýbal, který zvýšil hlavou na 2:0. Za tohoto stavu se poté šlo do kabin.

Dorostenec Ptáček přidal dvě branky v závěru

Ve druhé půli pokračovala dominance Frýdlantu. Domácím se dařilo do kombinace a drželi balón na svých kopačkách. Mohli se spoléhat na dvojici ve středu zálohy Šenu a Buřitu, kteří velmi pomáhali Frýdlantu svojí hrou. Zásobovali útočníky kvalitními přihrávkami a diktovali tak celé tempo hry. V 54. minutě zvýšil Jaroslav Kozák na 3:0. V 67. minutě přišel faul od Dolní Řasnice na hranici velkého vápna. Přímého kopu se ujal Michal Stýbal. Ten obstřeli pětičlenou zeď hostujícího celku a odčinil tak svůj neúspěšný pokutový kop z první půle. V 75. minutě se domácí radovali z páté branky. Šena vyslal na branku Řasnice ránu zhruba ze 40 metrů. Míč se odrazil od tyče k mladíkovi Pavlu Mauerovi. Ten zvýšil na 5:0. Frýdlantu to nestačilo, jelikož v 83. minutě zvyšoval Jaroslav Kozák na 6:0. V 89. minutě pak otevřel svůj gólový účet dorostenec Matěj Ptáček, který o minutu později přidal i druhý gól. Frýdlant B i nadále v jarní části doma neprohrál a proti Dolní Řasnici bere výhru 8:0.



Sestavy


Slovan Frýdlant B
M. Petryshyn [-] - P. Bárta [-] , J. Pleskač [-] , L. Peml [-] , K. Kaplet [-] - J. Heinzl [-] (37. J. Fako [-] ) , R. Šena [-] , J. Buřita [-] (61. P. Mauer [-] ) , M. Ptáček [-] - M. Stýbal [-] (67. K. Krawczyk [-] ) , J. Kozák [-]

Dolní Řasnice
O. Bartoš [-] - R. Kolenkár [-] , R. David [-] , P. Sochor [-] , L. Hnilička [-] , J. Kadera [-] , R. Riedl [-] , J. Šírek [-] , B. Jelínek [-] , M. Haloun [-] , T. Kovačík [-]

ŽK: 67. M. Stýbal - 71. R. Riedl , 76. P. Sochor .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - KUBÍČEK Vít, MAUER Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

2:3

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Zdeněk Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Tipuji 4:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích