Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 14:00

23.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pěkném utkání zvítězily Rynoltice


Branky


4

Lídr tabulky z Rynoltic v tomto kole přivítal Višňovou B, která se aktuálně drží na čtvrté pozici. Zápas sliboval skvělou podívanou. V prvním utkání zvítězia Višňová poměrem 2:1. Domácí tedy chtěli odvetu za každou cenu vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přísná penalta

První poločas patřil domácím. Ukázalo se, že rynoltičtí hrají ve výborné formě a jdou si za postupem. Višňová dělala zbytečné chyby v rozehrávce a darovala soupeři šance. Jako první se trefil ve 29. minutě Adam Ryšavý a Rynoltice šly do vedení. Ve 33. minutě byla nařízena poněkud přísná penalta. Tu proměnil Marek Peřina a domácí vedli 2:0. Před odchodem do kabin zvýšil ještě ve 37. minutě na 3:0 Marek Tvrzník. Rynoltice si tak proti "Béčku" Višňové vypracovaly pohodlný tříbrankový náskok.

Višňová stahovala ztrátu

I v druhé půli se prosadili znovu domácí. Ve 47. minutě skóroval Tomáš Vacek. Ten samý hráč přidal branky ještě v 55. a 62. minutě. Završil tak hattrick během patnácti minut. Višňovští pak ale začali stahovat skóre a trochu tím zaskočili domácí, kteří se museli o své vedení obávat. V 69. minutě vstřelil první branku hostujícího celku Radek Dobrovodský. O tři minuty skóroval Jaroslav Lachman. Na finálních 6:3 z pohledu Rynoltic upravil opět Radek Dobrovodský z Višňové. Poté domácí už nedopustili, aby byl jejich náskok ohrožen. Berou tedy v důležitém utkání tři body.



Sestavy


Rynoltice
M. Kubínek [-] - D. Moravec [-] , T. Vacek [-] (62. T. Dobrovolný [-] ) , A. Ryšavý [-] , O. Karásek [-] (62. J. Dvořák [-] ) , M. Švarc [-] , M. Tvrzník [-] , V. Zelený [-] , M. Peřina [-] , O. Tvrzník [-] , V. Borsuk [-] (62. L. Dospěl [-] )

TJ Jiskra Višňová B
J. Ismanický [-] - V. Kaniok [-] (46. A. Hanzl [-] ) , M. Jákl [-] , L. Cýrus [-] , M. Pavlů [-] , S. Šilhavík [-] (62. P. Bečvář [-] ) , D. Kutílek [-] , R. Dobrovodský [-] , V. Roubal [-] (46. V. Schmidt [-] ) , J. Lachman [-] , P. Labský [-]

ŽK: 8. T. Vacek , 38. M. Peřina , 75. T. Dobrovolný , 90. M. Kopic - 33. J. Lachman , 58. S. Šilhavík . ČK: 77. M. Peřina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Karlík Jiří - PROCHE Matěj, STABLE Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

2:4

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Zdeněk Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Rynoltice vyhrají 3:2

Tip: výhra hostů