Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves napravila proti Krásnému Lesu frýdlantské zaváhání


Branky


4

Ve 22. kola přijel do Nové Vsi Krásný Les. Ten remizoval v posledním utkání s Krásnou Studánkou B. Domácí naopak v posledním kole schytali debakl 10:0 od Frýdlantu B. Pro oba týmy tedy byla výhra velmi důležitá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty pro Novou Ves!

Začátek měli o něco lepší hosté. Přehrávali domácí tým a měli náznaky na nějaké ty šance. V 18. minutě se k přímému kopu postavil Libor Uzel. A kopl ho náramně! Krásný Les šel do vedení. Branka ale nakopla spíše Novou Ves, která inkasovala. Domácí přebrali otěže zápasu a začali být v ofenzívě velmi nebezpeční. Ve 20. minutě byla proti Krásnému Lesu odpískána sporná penalta. K té se postavil Tomas Radzinevičius, který proměnil. Ve 33. minutě zvýšil na 2:1 pro Novou Ves Michal Junek. O tři minuty později byla proti hostujícímu celky nařízena druhá penalta, kterou stejně jako první, proměnil Tomas Radzinevičius. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:1 pro Novou Ves.

Hattrick a červená karta pro Radzinevičiuse!

Druhý poločas opět patřil o něco aktivnějšímu domácímu celku. Nová Ves byla nebezpečná. Dost šancí ale spálila. Okolo 70. minuty kopali hosté z Krásného Lesa penaltu. Tu ale nedokázali proměnit. V 74. minutě upravil skóre na 4:1 Tomas Radzinevičius, který tímto završil hattrick. V 86. minutě přišel souboj právě Radzinevičiuse a Uzla. Střelec hattricku nezvládl zkrotit své emoce a vybouchl. Za řvaní na rozhodčího viděl červenou kartu. Domácí Nová Ves dokázala v tomto zápase napravit frýdlantské zaváhání a vyhrála 4:1 nad Krásným Lesem.



Sestavy


Nová Ves
M. Kverka [-] - J. Štefan [-] , M. Junek [-] , J. Malaga [-] , P. Dobiaš [-] - M. Čupr [-] , P. Kopic [-] (82. P. Kos [-] ) , T. Radzinevičius [-] , R. Jansta [-] - J. Štajner [-] , D. Smola [-] -

Krásný Les
T. Albrecht [-] - T. Strnádek [-] , J. Záruba [-] , V. Rekšák [-] , L. Uzel [-] - M. Weidisch [-] (86. M. Bušovský [-] ) , M. Stříteský [-] , R. Folda [-] , M. Němec [-] (71. S. Vebr [-] ) - D. Čekan [-] , L. Folda [-] (60. M. Stejskal [-] )

ŽK: 27. P. Kopic , 40. R. Jansta - 70. D. Čekan . ČK: 86. T. Radzinevičius .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MICHOŇ Antonín - BARTŮNĚK Pavel (N), VEBR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tohle je těžké tipovat. Je otázka, jak na tom je Nová Ves po posledním zápase, kdy prohráli 0:10. Ale věřím, že je Krásný Les bude chtít potrápit a výsledek nakonec bude 2:2.

Tip: výhra domácích