Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj posledního s předposledním zvládla lépe Stráž


4

22. kolo nám přichystalo souboj předposledního týmu s posledním. Bílý Kostel nad Nisou B doma vyzval Stráž nad Nisou. Jejich první vzájemné měření sil skončilo lépe pro Stráž. Ta dokázala vyhrát 3:0 a byla to jejich jediná prozatimní výhra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž otevřela skóre už v první minutě!

Hostující Stráž se dostala do vedení hned na úvod utkání. Hosté si vypracovali šanci, na jejímž konci stál Dominik Kyca. Ten se rozhodl ještě obejít gólmana. Jeho pokusu ale zabránil obránce domácího celku. Naštěstí pro hosty se míč odrazil ke Štěpánu Myslivcovi, který zakončoval do prázdné brány. Tatran se snažil srovnat skóre. Další branka ale padla opět do jejich sítě. V 10. minutě přišla dobrá střela z dálky od Tomáše Oberreitera a Stráž šla do vedení 2:0. Bílý Kostel držel po většinu zápasu míč na svých kopačkách. Nedařilo se jim ale být tak efektivní, jako jejich protivníci. Zlomili to ve 29. minutě. Trefil se Tadeáš Vik. Do konce půle se toho ale už moc nestalo a do šaten se odcházelo za stavu 1:2 z pohledu domácích.

Vyhrocený konec zápasu

I v druhé půli těžila Stráž z efektivity. Po skvělé akci Michala Škvora a Petra Horáčka zvýšila v 54. minutě na 1:3. V 61. minutě se podařilo Bílému Kostelu snížit, když se trefil Michal Rajchman. O osm minut později následovalo po brance Jakuba Duška srovnání skóre. Hosté ze Stráže byli zaskočeni. Našli ale síly na odpověď. V 75. minutě je poslal svým druhým gólem do vedení Tomáš Oberreiter. Zápas začínal být vyhrocený. Přispěly k tomu ostré zákroky a neschopnost rozhodčího si zápas ukočírovat. V 93. minutě je poslán po červené kartě předčasně do sprch David Lochman. Po tomto zákroku se podařilo hostujícímu celku rozhodnout zápas. Po střele vyrazil před sebe brankář Martínek. Míč našel Petr Horáček, který zvýšil na konečných 3:5 z pohledu Bílého Kostela. Stráž nad Nisou zvládla i na jaře porazit Bílý Kostel B a odváží si tři body!



Sestavy


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
R. Martínek [-] - L. Janáček [-] , J. Černý [-] , M. Strnad [-] , M. Rajchman [-] - L. Janáček [-] (62. M. Hindrák [-] ) , J. Černohorský [-] (46. D. Lochman [-] ) , J. Dušek [-] - T. Vik [-] , V. Procházka [-] , J. Binar [-]

Stráž n.N. B
S. Černý [-] - T. Benda [-] , T. Oberreiter [-] (67. L. Oberreiter [-] ) , D. Kyca [-] (74. D. Cvejn [-] ) , T. Ištok [-] , P. Dostál [-] , Š. Myslivec [-] , J. Kapras [-] , P. Werner [-] , M. Škvor [-] , P. Horáček [-]

ŽK: 88. M. Rajchman - 48. D. Kyca , 49. P. Horáček , 73. P. Dostál , 90. L. Oberreiter . ČK: 93. D. Lochman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stýbal Luboš - CERMAN Lukáš, BOBEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomto kole se utká poslední tým s předposledním, takže tady to bude určitě zajímavý zápas. Stráž má asi pět mladých posil, pokud jsem to dobře zaznamenal. Věřím, že Stráž udělá vše proto, aby vyhráli.
Výsledek: 0:2

Tip: výhra domácích