K. Valášek 90. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky penaltě v závěru zápasu bere Doubí B bod!


Branky


90. K. Valášek (p.) - 13. M. Proche
4

"B-tým" Doubí tento víkend přivítal na svém hřišti Mníšek. Oba dva týmy měli za sebou porážky. Doubí B prohrálo s Osečnou 1:4, Mníšek s Bílým Kostelem B 2:3. Hosté i domácí měli tedy co napravovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance v závěru poločasu

Začátek vyšel lépe Mníšku. Po centru Rašína vstřelil ve 13. minutě míč do sítě Doubí Matěj Proche. Domácí dostali poté hosty pod tlak. Mníšek se ale mohl spoléhat na zákroky brankáře Tošnera. Ve 22. minutě zkoušel Podhora překvapit střelou z dálky brankáře Doubí B Šimka. Ten ale chytil! V závěru první půle byla menší divočina. Nejdříva mohl skórovat Švanda z Mníšku. Domácí tým šel po této šanci do brejku. Stříleli ale nad břevno. Do šance se ještě před odchodem do kabin dostal Matěj Proche. I ten ale zaváhal. V poločase vedli hosté z Mníšku 1:0.

Penalta v samotném závěru!

Druhá půle patřila domácím. Doubí mělo ale problém s efektivitou. Spoustu střel skončilo mimo tři tyče branky Mníšku. V 68. minutě se dostal do brejku hostující Žabka. Nedokázal ale dostat míč za záda brankáře Šimka. Šimek poté chytil ještě šance Rašína a Jerieho. Doubí mělo velkou šanci v 73. minutě. Jejich střela ale letěla těsně vedle levé tyče. V 83. minutě nastřelil Matěj Proche střelou z dálky míč do břevna. V samotném závěru byl proti Mníšku odpískán pokutový kop, ke kterému se postavil kapitán Doubí B Karel Valášek. Bezchybně kopnutá penalta zařídila Doubí B proti soupeři z Mníšku jeden bod.

 

 

Zdroj: Facebook FK Mníšek



Sestavy


Doubí B
L. Šimek [-] - P. Gruncl [-] (54. A. Sůra [-] ) , S. Kosiewicz [-] , K. Valášek [-] , D. Vedral [-] - V. Brož [-] , T. Gruncl [-] , K. Kabát [-] , M. Hanuš [-] - L. Soukup [-] , R. Stříbrný [-]

Mníšek
T. Tošner [-] - J. Švanda [-] (62. F. Jerie [-] ) , R. Barbořák [-] , M. Proche [-] , O. Rašín [-] , L. Žabka [-] , B. Vacek [-] (46. O. Konrád [-] ) , T. Houdek [-] (56. J. Moravec [-] ) , L. Halama [-] , R. Podhora [-] , L. Drašner [-]

ŽK: 36. P. Gruncl , 49. T. Gruncl , 61. K. Kabát , 63. S. Kosiewicz , 88. L. Šimek - 76. L. Drašner , 79. R. Podhora , 91. R. Barbořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MYSLIVEC Štěpán - POCHOP Jaroslav, PÁCALT Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba dva týmy na tom nejsou úplně nejlépe, každopádně si myslím, že to bude vyrovnaný fotbal, který nakonec vyhraje Doubí B. Výsledek: 3:1

Tip: výhra hostů