M. Kolka 58.
T. Kovačík 64. (vl.)
D. Mokrý 80.
3:2
(0:1)
15. M. Kovačík
69. J. Vaněk (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 15:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný soubojů zvládli lépe JOKERS!


Branky


58. M. Kolka , 64. T. Kovačík (vl.) , 80. D. Mokrý - 15. M. Kovačík , 69. J. Vaněk (vl.)
5

Utkání mezi JOKERS a Dolní Řasnicí přihlíželo okolo 100 diváků, kteří se mohli těšit na vskutku zajímavé utkání. První vzájemný zápas vyhrála v září Dolní Řasnice poměrem 3:1. Domácí mančaft měl tedy o motivaci postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o každý centimetr

Už od první minuty to byl boj o každý centimetr hřiště. Utkání nabídlo více osobních soubojů, než úspěšných kombinací. V 15. minutě otevřel skóre Michal Kovačík z Dolní Řasnice. Ta si podržela náskok jednoho gólu až do konce poločasu.

Dva vlastní góly!

Ve druhé půli přišel tlak JOKERS. Nedali soupeři moc příležitostí vzdorovat a otočili skóre dvěma góly. V 58. minutě se trefil Marcel Kolka a v 64. minutě si dal vlastní gól hráč Dolní Řasnice Tomáš Kovačík. Hosté ale zvládli srovnat. V 69. minutě přišla standartní situace při které s srazil míč do vlastní branky Jakub Vaněk. V 80. minutě vystřelil tři body domácím Daniel Mokrý. Zápas tedy skončil 3:2 pro JOKERS.



Sestavy


JOKERS
O. Rys [-] - T. Tobolka [-] , D. Mraček [-] , F. Kochan [-] , M. Fejfar [-] (62. M. Lopuszynski [-] ) - F. Le [-] , J. Šůma [-] , J. Vaněk [-] , R. Abrahám [-] - M. Kolka [-] , D. Mokrý [-] (90. T. Harda [-] ) -

Dolní Řasnice
M. Brezovák [-] - R. David [-] , P. Sochor [-] , B. Jelínek [-] , M. Kovačík [-] (23. L. Rajchert [-] ) , J. Kadera [-] , R. Riedl [-] , J. Ressel [-] , M. Haloun [-] , J. Zimmermann [-] , T. Kovačík [-]

ŽK: 35. M. Kolka - 30. P. Sochor , 61. R. Riedl , 82. M. Haloun .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MYSLIVEC Štěpán - SEVERA Antonín, PROCHE Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Dominik Folda
Tip experta: remíza

V tomto zápase se čeká rivalita klubů ze stejné vesnice. Myslím si, že kluby jsou na tom podobně jak s formou, tak kvalitou hráčů a tipoval bych zde remízu v podobě tří branek na obou stranách. K tomuto zápasu bych si tipnul možná i červenou kartu. Bude to 3:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích