2:3
(0:2)
17. T. Vik
41. T. Vik
58. T. Vik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšné brejky rozhodly zápas


Branky


55. L. Halama , 80. R. Barbořák - 17. T. Vik , 41. T. Vik , 58. T. Vik
5

Ve 21. kole přivítal Mníšek na svém hřišti Bílý Kostel B. Jejich první vzájemné měření sil v Bílém Kostele skončilo lépe pro Mníšek, když dokázal vyhrát 4:1. Hosté tedy na tento zápas přijeli se speciální motivací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva dobré brejky Kostela znamenaly dva góly

V zápase měli ze hry možná o něco více domácí. Bílý Kostel čekal na brejky, ze kterých dokázal vždy ohrozit bránu soupeře. První úspěšný brejk Bílého Kostela přišel v 17. minutě, kdy přišel úspěšný kvalitní na Tadeáše Vika, který otevřel skóre zápasu. Další dobrý náběh za obranu soupeře si připsal ten samý hráč ve 41. minutě. Bílý Kostel šel tak díky této taktice před koncem poločasu do dvoubrankového vedení.

Vik završil hattrick

V 55. minutě se prosadil také domácí Mníšek. A to, když míč do branky dopravil hlavičkou po přímém kopu Lukáš Halama. O tři minuty později se ale opět dostal míč k Tadeáši Vikovi, který utekl obraně a završil hattrick. Snížení na 2:3 z pohledu domácích přišlo v 80. minutě. Obránci Bílého Kostela špatně odkopli míč, který se dostal k Radku Barbořákovi. Ten dokázal vstřelit branku. Hosté si ale vedení 3:2 dokázali pohlídat a odvážejí si z Mníšku plný počet bodů.



Sestavy


Mníšek
P. Lukáč [-] - J. Švanda [-] (56. F. Jerie [-] ) , R. Barbořák [-] , M. Proche [-] (83. A. Filipchuk [-] ) , O. Rašín [-] , L. Žabka [-] , O. Konrád [-] (70. J. Coufal [-] ) , J. Čeřovský [-] (46. T. Houdek [-] ) , L. Halama [-] , P. Proche [-] , R. Podhora [-]

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
P. Ulrich [-] - T. Vik [-] (76. J. Ďuriš [-] ) , V. Procházka [-] (87. O. Mizera [-] ) , J. Dušek [-] , L. Janáček [-] , J. Černohorský [-] (75. D. Ďuriš [-] ) , L. Janáček [-] , P. Fedák [-] , M. Strnad [-] , J. Černý [-] , M. Rajchman [-]

ŽK: 52. R. Podhora , 81. L. Halama - 13. M. Rajchman , 81. J. Ďuriš .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: FIŠER Petr - PRINC Jan, FIŠER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Dominik Folda
Tip experta: výhra domácích

Mnišek se teď také vzpamatoval a po zimě předvádí hezké výsledky. Doma by neměl mít problém s předposledním Bílým Kostelem. Za mě 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích