2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

20.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Machnín otočil zápas s JOKERS!


Branky


3

JOKERS přijeli do Machnína posilněni po tom, co v posledním zápase obrali o body lídra tabulky Novou Ves. Oba soupeře sužuje marodka a byli tak značně oslabeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Machnín navázal na tradici

První poločas byl vyrovnaný. JOKERS možná měli menší územní převahu, oba týmy se ale dostaly do šancí. Vedení se ujali JOKERS v 17. minutě, když Radek Abrahám proměnil pokutový kop. Machnín tak navázal na tradici, jelikož ze šestnácti odehraných zápasů inkasoval ve dvanácti případech jako první. Poločas se dohrál za stavu 0:1 z pohledu domácího Machnína.

JOKERS dovolili Machnínu otočit skóre

Srovnání skóre přinesla 50. minuta. Za Machnín se trefil Vladimír Křivský, když proměnil nákop do pokutového území soupeře. Zprvu z ne tak nebezpečné situace se vyklubala vyrovnávací branka. V 71. minutě dokázal Zdeněk Zbořil přelobovat brankáře Tomáše Hardu a Machnín se tak ujal vedení. Hosté se pak snažili se skóre něco udělat. Domácí ale ustáli nápor a berou tak tři body.

 

 

 

 

 

Zdroj: facebookové stránky TJ JISKRA MACHNÍN - FOTBAL



Sestavy


Machnín
D. Stehlík [-] - K. Pičman [-] (90. N. Romanopulos [-] ) , S. Bárta [-] , T. Gondola [-] (60. M. Rybín [-] ) , L. Černý [-] , M. Stuchlík [-] , V. Křivský [-] , J. Skramuský [-] (71. M. Markuliak [-] ) , P. Poláček [-] , J. Souček [-] , Z. Zbořil [-]

JOKERS
T. Harda [-] - J. Koníř [-] , T. Tobolka [-] , O. Rys [-] , F. Kochan [-] - M. Baborák [-] (46. M. Fejfar [-] ) , J. Stříbrný [-] , R. Abrahám [-] - D. Mokrý [-] , M. Kolka [-] - J. Vaněk [-] (57. P. Kinský [-] )

ŽK: 17. P. Poláček , 85. S. Bárta - 40. J. Vaněk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROŽ Vojtěch - PROCHE Matěj, JIRÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Marcel Kolka
Tip experta: výhra hostů

Budeme se snažit (JOKERS) předvést kvalitní výkon a budeme chtít natáhnout vítěznou šňůru. 6:3 pro JOKERS.

Tip: výhra hostů