Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:30

20.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant B rozhodl v první půli!


Branky


3

20. kolo nám nabídlo zajímavé střetnutí, ve kterém se utkali "Béčka" Frýdlantu a Krásné Studánky. Podzimní zápas vyzněl lépe pro Frýdlant, když dokázal Studánku porazit těsně 4:3. Ta měla tedy o motivaci postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš!

Hned ve 3. minutě přišla první šance. Tomáš Jelínek nadýchaným pasem z hlouby hřiště našel za obranou soupeře Patrika Bártu. Ten na levé straně pasíroval míč hned do vápna na osamoceného Michala Stýbala. Frýdlantský útočník ale trefil z metru brankáře Petra Průška. V 8. minutě se dostal opět do šance Stýbal. Ten ale opět nedokázal prostřelit gólmana. Odražený míč musel tedy dopravit do brány Jiří Heinzl a otevřel tak skóre zápasu. Hosté se do první šance dostali v 13. minutě, když zakroucený míč na brankové čáře vytahoval Michal Němec. V 15. minutě Stýbal neproměnil již svoji třetí tutovou šanci, když při šanci tři na jednoho střílel vysoko nad břevno. V 17. minutě skončila kombinace Frýdlantu úspěšně. Na konci této kombinace přihrával Jelínek Patriku Bártovi, který se prosadil. O pár minut později se dostal před brankáře Němce jeden z hráčů Studánky. Velkou šanci promarnil střelou vedle brány. Hned poté si ve 29. minutě připravil míč Tomáš Jelínek a svou střelou z pětadvaceti metrů nedal brankáři Studánky šanci. Pravidlo "nedáš, dostaneš" v plné své kráse. První poločas patřil Frýdlantu B. konečná tečka za první půlí přišla ve 44. minutě, kdy se trefil Michal Stýbal. Do šaten se šlo za stavu 4:0 z pohledu Frýdlantu.

Druhá půle ztratila na kvalitě

Druhá půle ubrala na fotbalovosti. Hosté pouze upravili skóre na 4:1 po trefě Dominika Kulašiaka v 53. minutě. Brankář Němec tak přišel o čisté konto. I přes to, že se měl zápas hrát na trávě v Krásné Studánce, tak se nakonec odehrál kvůli počasí na umělé trávě ve Frýdlantu. "B-tým" Frýdlantu tak natáhl šňůru vítězných zápasů na domácím hřišti na čislo pět! Příští týden je čeká výzva natáhnout šňůru na šest zápasů proti Nové Vsi.



Sestavy


Kr. Studánka B
P. Průšek [-] - R. Chobot [-] (82. P. Soukup [-] ) , J. Kadeřábek [-] , M. Macháček [-] , J. Vajtr [-] , D. Kulašiak [-] , M. Leitgeb [-] (71. T. Macháček [-] ) , A. Lednický [-] , J. Novák [-] , F. Vítek [-] , J. Jirousek [-]

Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - P. Bárta [-] , K. Kaplet [-] , L. Peml [-] , P. Capulič [-] , T. Jelínek [-] - J. Heinzl [-] (61. Š. Ponc [-] ) , R. Šena [-] , V. Mourek [-] (71. J. Bartoš [-] ) - J. Kozák [-] , M. Stýbal [-] (61. K. Krawczyk [-] )

ŽK: 40. F. Vítek - 48. J. Heinzl .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: PROCHE Matěj - ŠÍMA Roman, KUBÍČEK Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Souček

Expert: Marcel Kolka
Tip experta: výhra hostů

Po výhře nad Osečnou bude chtít Frýdlant další výhru. 5:2 pro "B-tým" Frýdlantu.

Tip: výhra hostů