2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný fotbal chutnal více Krásnému Lesu!


Branky


49. M. Stříteský (p.) , 82. T. Janda - 19. L. Soukup
3

V tomto kole zavítalo "Béčko" Doubí do Krásného Lesa. Oba týmy si chtěly spravit chuť, jelikož si ještě nedokázaly na jaře připsat výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříteský trefil gól do šatny!

Domácí Krásný Les nastoupil do zápasu proti Doubí B ve slepené sestavě. Z první půle měli více hosté z Doubí, nedali domácím moc šancí. V 19. minutě se trefil Lukáš Soukup a hosté šli do vedení. Ve 22. minutě střídal na straně Krásného Lesa Ladislava Závěta Martin Stejskal, který hraje za normálních okolností v útoku. Nyní musel nastoupit na pozici stopera. Ve 45. minutě byla proti Doubí B nařízena penalta, kterou s přehledem proměnil Matěj Stříteský. Do šaten se šlo za remízového stavu 1:1.

Gól Bušovského rozhodl!

Ve druhém poločase se herní převaha přelila na stranu Krásného Lesa. Hráči domácího celku ale dost šancí spálili. Krásný Les se trefil do břevna i tyče brány Doubí. V 82. minutě si levý obránce z Krásného Lesa, Martin Bušovský, našel tečovaný centr ze strany a míč uklidil do sítě. Krásný Les mohl tedy slavit výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


Krásný Les
Matěj Stříteský (hráč): Klobouk dolů před spoluhráčem Stejskalem, který střídal ve 22. minutě. Normálně hraje spíše útok, v tomto zápase ale zahrál skvěle na stoperovi.




Sestavy


Krásný Les
T. Albrecht [-] - V. Rekšák [-] , L. Závěta [-] (22. M. Stejskal [-] ) , T. Strnádek [-] , M. Bušovský [-] - M. Weidisch [-] , M. Stříteský [-] , R. Folda [-] , M. Němec [-] - T. Janda [-] (90. D. Maryško [-] ) , F. Dominik [-]

Doubí B
L. Šimek [-] - D. Vedral [-] , K. Valášek [-] , S. Kosiewicz [-] , P. Gruncl [-] - D. Hudec [-] (46. A. Sůra [-] ) , D. Fibrich [-] (67. R. Štrougal [-] ) , V. Zradička [-] , T. Gruncl [-] , M. Hanuš [-] - L. Soukup [-]

ŽK: 60. M. Stejskal , 86. F. Dominik - 67. V. Zradička , 78. K. Valášek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Řezníček Martin - PATRMAN Tomáš, SVATÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Zbyněk Ticháček
Tip experta: remíza

Oba týmy nezačaly jaro úplně nejlépe. Bude to těžký zápas pro obě strany. Tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra domácích