Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

19.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

JOKERS dokázali zvítězit nad vedoucím celkem


Branky


11. F. Kochan , 43. D. Mraček , 63. M. Kolka , 77. M. Kolka - 58. J. Šalát , 70. D. Smola , 83. K. Šalát
3

JOKERS v 19. kole přivítali doma vedoucí celek z Nové Vsi. V prvním vzájemném zápase této sezóny vyhrála Nová Ves. Proto si JOKERS brousili zuby na vítězství ve víkendovém vzájemném zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy ve slepených sestavách

Oba týmy nastoupily v nekompletních sestavách. Hosté i domácí řešili, jak nahradit chybějící články sestav. Zápas měl náboj a hráče podporovala skvělá divácká kulisa. JOKERS měli v zápase více ze hry. První branku vstřelili v 11. minutě, kdy se prosadil Filip Kochan. Ve 43. minutě zvýšil na 2:0 Daniel Mráček. Za tohoto stavu se šlo také do šaten.

JOKERS dopustili drama

I ve druhém poločase měli JOKERS herní převahu. Nedokázali proměnit tři sólové akce a minimálně čtyři šance ve vápně. Nová Ves měla problém si nějakou šanci vypracovat a čekala na chybu domácího celku. Ta první přišla v 58. minutě. Na 2:1 snížil Jiří Šalát. O pět minut později přišla odpověď JOKERS, když se trefil Marcel Kolka. V 70. minutě prostřelil brankáře JOKERS David Smola. Drama bylo na světě. Marcel Kolka přidal svůj druhý gól v 77. minutě. Na konečných 3:4 z pohledu hostujícího celku snížil Kuba Šalát.



Sestavy


JOKERS
M. Šimon [-] - J. Koníř [-] , T. Tobolka [-] , D. Mraček [-] , F. Kochan [-] - M. Lopuszynski [-] , J. Vaněk [-] (64. P. Kinský [-] ) , R. Abrahám [-] - D. Mokrý [-] , M. Kolka [-] - M. Fejfar [-]

Nová Ves
M. Marek [-] - M. Junek [-] , M. Čupr [-] , K. Šalát [-] , J. Štefan [-] - P. Winkler [-] , V. Kverka [-] (53. P. Illek [-] ) , J. Štajner [-] , J. Kučera [-] (62. M. Surmay [-] ) , J. Šalát [-] - D. Smola [-]

ŽK: 27. R. Abrahám - 39. M. Junek , 42. K. Šalát , 56. J. Šalát , 85. M. Čupr .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Švec Martin - CHLÁDEK David, OPELT Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Zbyněk Ticháček
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas pro oba týmy. Věřím, že pokud se JOKERS sejdou v plné sestavě, tak můžou vyhrát. Za mě 3:2.

Tip: výhra hostů