1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynoltice si v Osečné dokráčely pro vítězství!


Branky


3

Osečná do tohoto zápasu vstupovala po úspěšné jarní premiéře. Minulý týden vyhráli nad JOKERS. Dobrou formu chtěli předvést i v zápase proti Rynolticím, které tímto zápase vstupovali do fotbalového jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance Osečné a dobré zákroky Vacka

První poločas si s náročným terénem poradili lepé domácí z Osečné. Byli lepší a měli více šancí. Hráči Osečné neproměnili tři tutovky. V gólové příležitosti se objevili hráči Naštický, Tomáš a Švec. Právě Ševcovu střelu do šibenice vytáhl skvělým zákrokem gólman Rynoltic Jan Vacek. První gól padl ve 40. minutě, kdy se prosadil za Rynoltice Tomáš Vacek. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0 pro hosty z Rynoltic.

Rynoltice neproměnili penaltu, přesto zvítězili

Hned ve 47. minutě zvýšil z brejku na 2:0 Marek Tvrzník. Osečná poté tlačila soupeře a hnala se za vyrovnáním. Tlak vyústil v gól Josefa Tomáše z Osečné. Ten se prosadil v 63. minutě. Hosté po celý zbytek poločasu hrozily z brejků. Díky těmto brejkům se dostali k pokutovému kopu. Ten ale vystihl Zbyněk Ticháček a skóre zůstávalo 1:2 z pohledu domácích. Osečné se tento zápas nepovedl vyrovnat. Tři body tak putují do Rynoltic.



Sestavy


SK Osečná
Z. Ticháček [-] - V. Novotný [-] , A. Kysela [-] , O. Kyksa [-] , P. Filinger [-] , R. Koťátko [-] (63. C. Hobbs [-] ) - J. Tomáš [-] , P. Trapp [-] , P. Naštický [-] - J. Švec [-] - P. Mareček [-] (87. F. Pittner [-] )

Rynoltice
J. Vacek [-] - V. Zelený [-] , T. Vacek [-] (71. T. Dobrovolný [-] ) , A. Ryšavý [-] , M. Tvrzník [-] , M. Kopic [-] , O. Karásek [-] , V. Borsuk [-] , M. Švarc [-] , O. Tvrzník [-] (77. M. Šálek [-] ) , L. Dospěl [-]

ŽK: 59. T. Vacek , 75. V. Borsuk , 85. M. Tvrzník , 93. O. Karásek .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Stýbal Luboš - PROCHE Matěj, CERMAN Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Souček

Expert: Michal Stýbal
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích 1:0. Vyrovnaný souboj mezi druhým a třetím týmem tabulky. Oba týmy na okres velmi kvalitní. Domácí využijí svého prostředí a když se bude dařit Švecovi, který proti JOKERS podal dobrý výkon, tak uhrají doma tři body.