R. David 76.
1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 12:00

18.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran si ve svém prvním jarním zápase poradil s Dolní Řasnicí!


Branky


76. R. David - 20. V. Mizera , 30. T. Vik , 31. J. Binar , 66. T. Vik , 79. T. Vik
4

Tatran Bílý Kostel B se konečně dočkal! Po dlouhé zimní přestávce nastoupil do prvního zápasu jarní části sezóny, kdy vyzval tým z Dolní Řasnice. Ta chtěla odčinit porážku z minulého týdne, ve kterém prohrála proti Višňové B 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednostranný poločas přinesl tři branky do sítě Dolní Řasnice.

Zápas měl výkop v sobotu 1. dubna na neutrálním hřišti ve Frýdlantu. Bílý Kostel hrál od začátku kombinační hru s rychlým přechodem do útoku. Řasnice naopak hrála dlouhé nakopávané balóny za obranu. Tato taktika ale moc slávy nepřinesla. Hráči Řasnice se dostali za celý poločas do pouze jedné vyložené šance. Povedlo se jim ale třikrát inkasovat. První gól padl ve 20. minutě, kdy se trefil Václav Mizera. Tlak Tatranu pokračoval. Další branku přinesla 30. minuta. Na 2:0 zvyšoval Tadeáš Vik. O minutu později musel gólman Řasnice opět lovit míč z brány. Prosadil se Josef Binar. Do šaten se tedy šlo za stavu 3:0.

Ve druhém poločase završil Vik hattrick!

Druhý poločas byl o něco otevřenější. Hra se zpomalila a Řasnice se dostala více na balón. První gól druhého poločasu vstřelil v 66. minutě opět Tadeáš Vik. Vyrovnanější hra přinesla snížení na 1:4, kdy se prosadil v 76. minutě hráč Dolní Řasnice Roman David. V 79. minutě dokončil svůj hattrick Tadeáš Vik. Završil tak konečný výsledek 5:1 pro Bílý Kostel B.



Sestavy


Dolní Řasnice
O. Bartoš [-] - J. Kadera [-] (72. B. Jelínek [-] ) , M. Brezovák [-] , P. Sochor [-] , M. Kovačík [-] , L. Hnilička [-] , R. Riedl [-] , R. David [-] , J. Ressel [-] , M. Haloun [-] , T. Kovačík [-]

TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
P. Ulrich [-] - T. Vik [-] , J. Dušek [-] (83. O. Mizera [-] ) , J. Černohorský [-] (56. J. Ďuriš [-] ) , V. Mizera [-] (70. D. Ďuriš [-] ) , J. Binar [-] , L. Janáček [-] , L. Janáček [-] , P. Fedák [-] , M. Rajchman [-] , J. Hyška [-]

ŽK: 42. L. Hnilička , 61. R. David - 81. D. Ďuriš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVRČEK Martin - KUBÍČEK Vít, BRETŠNAJDR Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Michal Stýbal
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 3:3. Kostel má čtyři body, z toho jednu výhru zrovna nad Řasnicí a bod s Frýdlantem. Řasnici jsem viděl na umělé trávě ve Frýdlantu v přípravě a hráli celkem solidní fotbal. "Áčko" Kostela má víkend volno, předpokládám tedy, že si někteří půjdou zahrát za "B-tým".