Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 13:30

18.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové akvizice přispěli k výhře JOKERS!


Branky


4

V 18. kole hostila Krásná Studánka B klub JOKERS. Zápas se odehrál v pohodové atmosféře a mezi výběry panovala dobrá nálada. Přesto šli oba soupeři v tomto kole kole po vítěžství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly JOKERS během šesti minut!

Už od první minuty dostali JOKERS Krásnou Studánku pod tlak. Na výběr z Krásné Studánky se valila jedna šance za druhou. První branka padla právě do sítě domácích. Ve 31. minutě se trefil Daniel Mráček. O tři minuty později přidal Mráček druhou branku a zvýšil na 2:0. Třetí gól JOKERS vstřelil ve 37. minutě Marcel Kolka, který je společně s Mráčkem novou akvizicí JOKERS.

Krásná Studánka nedotáhla třígólovou ztrátu

Druhý poločas přinesl gólové hody. Padlo hned pět branek. V 55. minutě přidal svůj druhý gól Marcel Kolka. Hned tři minuty na to zvýšil dalekonosnou střelou na 5:0 režisér hry JOKERS Radek Abrahám. Tlak výběru Jokers pokračoval. Na šestibrankové vedení zvýšil v 65. minutě stoper Tomáš Tobolka. Krásná Studánka ještě koncem zápasu snížila. Po dvou individuálních chybách hráčů JOKERS se v 78. minutě prosadil Jaroslav Kadeřábek, a v 87. minutě Radek Opočenský. Domácí Krásná Studánka B si tedy z tohoto zápasu odnáší porážku 2:6.



Sestavy


Kr. Studánka B
D. Urban [-] - M. Macháček [-] , M. Leitgeb [-] , T. Hájek [-] , R. Opočenský [-] , R. Chobot [-] (77. V. Hošťálek [-] ) , J. Kadeřábek [-] , J. Vajtr [-] , A. Lednický [-] , T. Macháček [-] , F. Vítek [-]

JOKERS
M. Šimon [-] - J. Koníř [-] , T. Tobolka [-] , D. Mraček [-] , F. Kochan [-] - M. Lopuszynski [-] (83. T. Harda [-] ) , J. Vaněk [-] (62. P. Kinský [-] ) , M. Pařík [-] (46. O. Rys [-] ) , R. Abrahám [-] - D. Mokrý [-] , M. Kolka [-] (72. M. Fejfar [-] ) -

Počet diváků: 10. Rozhodčí: VLČEK Miroslav - SEVERA Antonín, KADLEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Michal Stýbal
Tip experta: výhra hostů

Předpokládám výhru hostů 1:2. Počasí a hřiště nebude přát ani jednomu z týmu. JOKERS o víkendu podali velmi slušný výkon proti Osečné, dobře bránili a vytvářeli si dobré příležitosti. Zejména Abrahám a v útoku Kolka budou dělat Studánce B problémy.