Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Machnín i Mníšek si odvážejí z Hrádku remízu


Branky


4

V neděli 2. dubna se na umělé trávě v Hrádků nad Nisou střetly výběry Machnína a Mníšku. Mníšek chtěl navázat na cennou remízu, kterou si připsali před týdnem proti favoritovi z Nové Vsi. Machnín chtěl naopak úspěšně zvládnout svůj první zápas fotbalového jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí přineslo pouze jeden gól

Mníšek vstoupil do zápasu lépe. Po špatném výhozu gólmana Machnína se dostal do šance Barbořák. Ten ale těsně minul branku. Do šance dostal opět Barbořáka ve 12. minutě svou přihrávkou Žabka. Gólman Machnína jeho střelu ale zneškodnil. Aby Šimon Sobotík, gólman Mníšku, nezůstal pozadu, tak vyškrábl ve 33. minutě akrobatickým zákrokem střelu soupeře. Ve 42. minutě vstřelil Machnínu gól do šatny Lukáš Halama a zajistil Mníšku do druhého poločasu jednobrankové vedení.

Druhý poločas přinesl pět branek

Hned po 25 sekundách po chybné rozehrávce Mníšku srovnal Vladimír Křivský. Dvě minuty na to zvýšil na 2:1 pro Machnín přesnou střelou k tyči Adam Lochman. Branku na 3:1 vstřelil v 66. minutě po povedeném brejku Jakub Souček. Snížení přišlo o čtyři minuty později. Dloubák z kopačky Radka Podhory poslal do vápna Ondřeje Rašína. Ten se v koncovce nemýlil. V samotném závěru byl faulován střídající Mikeš. K pokutovému kopu se postavil Ondřej Rašín, který proměnil. Získal tím pro svůj tým důležitý bod.



Sestavy


Machnín
D. Stehlík [-] - J. Souček [-] , S. Bárta [-] , L. Minář [-] (90. M. Gruncl [-] ) , A. Lochman [-] , M. Stuchlík [-] , V. Křivský [-] , P. Binka [-] (81. R. Novotný [-] ) , P. Poláček [-] (90. K. Pičman [-] ) , T. German [-] , L. Resler [-]

Mníšek
Š. Sobotík [-] - O. Rašín [-] , R. Barbořák [-] (78. P. Mikeš [-] ) , M. Proche [-] (85. T. Houdek [-] ) , B. Vacek [-] (60. F. Jerie [-] ) , L. Žabka [-] , L. Drašner [-] (52. J. Švanda [-] ) , J. Čeřovský [-] , P. Proche [-] , L. Halama [-] , R. Podhora [-]

ŽK: 23. L. Minář , 48. J. Souček , 61. D. Stehlík - 72. R. Podhora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kafka František - VASKO Ivan, ŠTĚDRÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Michal Stýbal
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 2:2. Machnín měl tuším o víkendu ještě pauzu a Mníšek potrápil favorita soutěže. Machnín tedy bude plný sil a bude chtít vstoupit do jarní části úspěšně. Mníšek naopak bude chtít potvrdit výkon z minulého týdne.