Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku zvládl lépe domácí Tatran!


Branky


2

V dohrávce 17. kola přivítal Tatran Bílý Kostel B na svém hřišti Machnín. První vzájemné střetnutí těchto dvou mužstev bylo v režii Machnína, který dokázal svého soupeře porazit 4:1. V následujícím reportu se dočtete, jak vypadalo druhé měření sil, těchto dvou soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvěle chytající Stehlík

Bílý Kostel se snaží odrazit ze dna tabulky. Je předposledním týmem soutěže a na Krásnou Studánku B ztrácí šest bodů. Do domácího zápasu šli tedy velmi namotivováni. Zápas byl především o soubojích. Kombinačně se moc nedařilo ani jednomu z týmů. Hosté se mohli spolehnout na skvělého gólmana Daniela Stehlíka. Právě hosté z Machnína se dostali ve 22. minutě do vedení. Stanislav Bárta dostal přihrávku do úniku. V šanci se nemýlil. O sedm minut později dokázali ale hosté srovnat. Trefil se David Lochman. Vyrovnaný zápas pokračoval až do poločasu. Do kabin odcházely týmy za stavu 1:1.

Neproměněná penalta Tatranu!

Boj nepřestával ani ve druhé půli. Ten nábídl opět plno osobních soubojů. V 53. minutě dostal po pěkném sólu Lochmana přihrávku Jan Černohorský, který dokázal dostat míč do sítě Machnína. Domácí vedli 2:1! Lochman opět zaměstnal kličkami obranu hostí v 82. minutě a dokázal míč poslat na Petra Karáska. Ten neměl problém zakončit a zvýšit na rozdíl dvou branek. Domácí hráč Lochman o několik minut později kopal pokutový kop. Brankář Stehlík chytil jeho pokus a naděje Machnína stále žily. V 89. minutě snížil na 3:2 Lukáš Resler. V následující minutě viděl jeho spoluhráč Michal Gruncl druhou žlutou kartu a šel předčasně do sprch. Machnín nedokázal v nastavení srovnat skóre. Domácí ubojovali v dohrávce vítězství 3:2, které jim pomůže v honbě za Krásnou Studánkou B.

 

 

Zdroj: facebook TJ JISKRA MACHNÍN



Sestavy


TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou B
R. Martínek [-] - L. Janáček [-] , M. Rajchman [-] (43. L. Janeček [-] ) , J. Černý [-] (56. D. Ďuriš [-] ) , M. Strnad [-] - J. Dušek [-] (56. O. Mizera [-] ) , J. Černohorský [-] (79. M. Hindrák [-] ) , V. Mizera [-] , L. Janáček [-] , P. Karásek [-] - D. Lochman [-]

Machnín
D. Stehlík [-] - Z. Zbořil [-] , S. Bárta [-] , K. Pičman [-] (79. M. Rybín [-] ) , L. Černý [-] , M. Stuchlík [-] , V. Křivský [-] , P. Binka [-] , M. Gruncl [-] , P. Poláček [-] , L. Resler [-]

ŽK: 13. M. Rajchman , 53. J. Černohorský , 80. D. Ďuriš - 28. P. Poláček , 85. M. Gruncl . ČK: 92. M. Gruncl .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - CERMAN Lukáš, BOBEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů