1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný soubojů mezi Mníškem a Novou Vsí skončil 1:1.


Branky


2

V prvním jarním zápase přivítal Mníšek na svém domácím hřišti lídra tabulky z Nové Vsi u Liberce. První vzájemný zápas skončil 4:3 pro Novou Ves. Domácí měli tedy co oplácet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nastavil trend, kterým se bude zápas udávat.

Hned v 7. minutě poslal domácí Mníšek do vedení Žabka. Hráč, který přišel během zimní pauzy z Vratislavic nad Nisou si tedy připsal první soutěžní gól v novém působišti. Mníšek byl aktivnější, dostával se do šancí a měl více ze hry. Pak ale přišlo ve 20. minutě srovnání od hostujícího Radzinevičiuse. První poločas se po tomto gólu poklidně dohrál a žádná z branek nijak ohrožena nebyla.

Poklidný druhý poločas změnu skóre nepřinesl.

Opatrnější druhý poločas byl od začátku vyrovnaný. Nikdo nechtěl udělat chybu a dovolit soupeři jít do šance. Hrálo se ale ve velkém tempu. O souboje nebyla nouze. Možná i to přispělo k tomu, že hráčům pomalu začaly docházet síly. Druhý poločas tedy změnu skóre nepřinesl. Oba týmy si odnášejí bod za remízu 1:1.



Sestavy


Mníšek
Š. Sobotík [-] - J. Šikýř [-] (75. J. Švanda [-] ) , R. Barbořák [-] (90. P. Mikeš [-] ) , O. Konrád [-] (46. T. Houdek [-] ) , L. Žabka [-] , O. Rašín [-] , M. Proche [-] , J. Čeřovský [-] , L. Halama [-] , P. Proche [-] , L. Drašner [-] (80. F. Jerie [-] )

Nová Ves
M. Marek [-] - J. Štefan [-] , P. Dobiaš [-] , P. Kopic [-] , P. Illek [-] (62. M. Surmay [-] ) - J. Malaga [-] , K. Šalát [-] (85. V. Kverka [-] ) , J. Štajner [-] , M. Čupr [-] - D. Smola [-] , T. Radzinevičius [-] -

ŽK: 28. J. Šikýř - 12. P. Illek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: HRUŠKA Martin - SMOLEŇÁK Petr, VLČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů