0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osečná vybojovala vydřenou výhru nad JOKERS


Branky


2

Po dlouhé zimní pauze nastoupili opět do zápasu hráči JOKERS a Osečné. Natěšeni na jarní část sezóny nebyli jen hráči, ale pravděpodobně i fanoušci. Podle odhadů domácího celku se pohybovala návštěvnost okolo 150 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neproměnili penaltu, ale i tak skórovali!

Od první chvíle šlo o vyrovnané utkání, které rozhodne maličkost. Hosté z Osečné hrozili z brejků. Došlo i na penaltu, kterou exekutor z Osečné neproměnil. Do vedení poslal Osečnou ve 38. minutě nešťastný výkop ze strany JOKERS. Z gólu se mohl radovat Josef Tomáš. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:1 z pohledu domácího celku.

Druhá půle za zvuku břeven a tyčí.

Druhý poločas byl boj o každý centimetr. Domácí cítili šanci vyrovnat, naopak hosté nechtěli své vedení ztratit. Osečnou celý zápas držel skvěle chytající Zbyněk Ticháček, který za svá záda nepustil ani jednu střelu, a udržel čisté konto. Domácí JOKERS nastřelili jedno břevno a dvakrát tyč. Osečná nechtěla zůstat pozadu. Zabrnkala tedy ještě jednou na nervy JOKERS, kdy její hráč Josef Tomáš trefil také tyč. Na konci utkání byl ještě závar před brankou hostí. JOKERS se ale nepovedlo skórovat. Z prvního jarního zápasu si tedy tři body odnáší SK Osečná.



Sestavy


JOKERS
T. Harda [-] - F. Kochan [-] , D. Mraček [-] , T. Tobolka [-] (76. O. Rys [-] ) , M. Lopuszynski [-] - R. Abrahám [-] , F. Le [-] , M. Fejfar [-] (46. P. Kinský [-] ) , J. Stříbrný [-] - M. Kolka [-] - J. Vaněk [-] (68. M. Pařík [-] )

SK Osečná
Z. Ticháček [-] - P. Filinger [-] , O. Kyksa [-] , A. Kysela [-] (46. R. Koťátko [-] ) , V. Novotný [-] - J. Hostaš [-] (46. R. Nádherný [-] ) , C. Hobbs [-] (59. J. Conway [-] ) , J. Tomáš [-] , P. Trapp [-] , P. Naštický [-] - J. Švec [-] (77. M. Vik [-] ) -

ŽK: 20. J. Hostaš , 75. P. Trapp .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Karlík Jiří - SEVERA Antonín, EXNER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích