5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 14:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři góly Stýbala pomohly Frýdlantu B zdolat Doubí B 5:1!


Branky


16. M. Stýbal (p.) , 32. J. Kozák , 46. M. Stýbal , 66. M. Stýbal , 83. K. Krawczyk - 60. T. Zikmund
2

První střetnutí obou týmů skončilo v Doubí 4:2 z pohledu hostí. Výběr Frýdantu B si tedy na soupeře z Doubí v druhém zápase doma věřil a chtěl dokázat, že první zápas nebyla náhoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta nastartovala výběr z Frýdlantu!

Už od začátku prvního poločasu udával Frýdlant B tempo svojí klidnou rozehrou. O první šanci se postaral Stýbal, který ve vápně nasadil kličkou jesle dvěma bránícím hráčům. Na malém vápně byl poté nešikovným faulem složen k zemi Kozák. Z bíleho puntíku poslal v 16. minutě Frýdlant B do vedení Stýbal. Hosté z Doubí se snažili pár pokusy ohrozit frýdlantské vedení. Šlo ale především o nepřipravené střely, které nijak neohrozily Němcovu bránu. Ve 32. minutě zvýšil na 2:0 Kozák, kterému Stýbal připravil šanci před bránu.

Frýdlant B dokázal zvýšit náskok a dokráčet si pro tři body.

Po změně stran se hra lehce vyrovnala. Nicméně po hrubce v rozehře Doubí se míč dostal opět ke Stýbalovi, který před odkrytou bránou zvýšil na 3:0. V 60. minutě poté snížil střídající Zikmund na 3:1. Ten se ale při střele zranil, a musel po pěti minutách strávených na hřišti střídat. Dvougolový Stýbal ale nechtěl dovolit, aby se zápas zdramatizoval. V 66. minutě střelou na vzdálenější tyč uklidnil fanoušky Frýdlantu. Po hattricku do sítě Doubí mohl tedy jít střídat. Zajímavostí je, že tři góly do sítě Doubí B trefil Stýbal i na podzim. Po gólu na 4:1 poslal tréner Frýdlantu B Tomášek na plac všechny náhradníky. Zápas se již v klidu dohrával. Skóre ještě upravil v 83. minutě střídající polský kanonýr Krawczyk.



Sestavy


Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - P. Bárta [-] , J. Pleskač [-] - M. Stýbal [-] (67. K. Krawczyk [-] ) , J. Heinzl [-] (60. Š. Ponc [-] ) , M. Kukla [-] (60. M. Ptáček [-] ) , R. Šena [-] (67. J. Bartoš [-] ) , L. Peml [-] - J. Kozák [-] - J. Bartoš [-] , V. Mourek [-]

Doubí B
L. Šimek [-] - R. Novák [-] (46. M. Hanuš [-] ) , P. Šafář [-] , S. Kosiewicz [-] , D. Vedral [-] - T. Gruncl [-] , M. Jíra [-] , R. Stříbrný [-] , P. Pácalt [-] , K. Kabát [-] - L. Soukup [-] (55. T. Zikmund [-] ) -

ŽK: 49. V. Mourek - 38. P. Pácalt .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čurda Michal - ŠÍMA Roman, MICHOŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích