Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:00

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichkov do čela tabulky


Branky


3

Lichkov zajížděl na půdu Dolního Třešňovce s myšlenkami, že se můžou po zaváhání Tatenic dostat do čela tabulky. První poločas Lichkovu výsledkově nevyšel. Ale ve druhém poločase svého soupeře přestříleli a tři body je vyšvihl do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hostům herně nevyšel

Hned na začátku utkání museli hosté z Lichkova řešit postavení v brance, jelikož jejich jednička Nerodil nemohl být s týmem přítomen. Do branky se nakonec postavil Záleský. Lichkovu se herně vůbec nedařilo. A domácí Třešňovec ve 20. minutě otevřel skóre Jedlinským. 1:0 Ve 29. minutě se dočkal Lichkov vyrovnání, když gól vstřelil Merta. 1:1 Do poločasu se skóre měnilo ještě jednou. Ve 40. minutě se prosadil domácí Štarman a určil tak poločasový výsledek 2:1.

Druhý poločas jiný Lichkov

Do druhého poločasu vstoupil jiný Lichkov. Hosté začali mít převahu a ovládat tempo hry. Byli to však domácí, kteří vstřelili první branku druhého poločasu. V 50. minutě zvýšil na 3:1 pro domácí Hajzler. Lichkov se však nevzdal a v 59. minutě zavelel Bednář k obratu. Když překonal domácí brankáře a snížil na 3:2. V 70. minutě bylo vyrovnáno. Druhý gól v utkání vstřelil Merta a rázem to bylo 3:3. Hosté však zdaleka nekončili.  V 81. minutě dokonal obrat hostující Kreusel. 3:4 A aby toho nebylo málo. Dokonal Lichkovský Merta hattrick, když v 86. minutě překonal domácího brankáře Dorazila. 3:5 Do konce utkání se už nic nestalo, a tak se může Lichkov minimálně do příštího týdne slunit na čele tabulky, když se příští kolo utká s druhým celkem z Tatenic. 



Sestavy


Dolní Třešňovec
T. Dorazil [-] - M. Jedlinský [-] , D. Kopecký [-] (80. L. Sita [-] ) , L. Hajzler [-] (90. T. Motl [-] ) , D. Komárek [-] (57. A. Bílý [-] ) , M. Netek [-] , D. Vávra [-] , M. Borovský [-] , J. Jirásek [-] , M. Štarman [-] , Š. Borovský [-]

Lichkov
E. Vyšohlíd [-] - D. Merta [-] , V. Bula [-] (46. P. Sedláček [-] ) , M. Hildebrand [-] (90. M. Loufek [-] ) , J. Šplíchal [-] (90. D. Vítek [-] ) , J. Matoulek [-] (90. M. Matoulek [-] ) , F. Plodek [-] (57. L. Gerža [-] ) , V. Bula [-] , V. Štěpánek [-] , M. Kreusel [-] , V. Bednář [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: VŠETIČKA Vlastimil - HOCK Radek, NĚMEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Krejčí

Expert: Vojta Baláš
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů