3:2
(3:0)
49. P. Sabota
58. D. Šroler (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:00

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těchonín se strachoval o vítězství


Branky


5. V. Dunas , 12. V. Dunas , 24. P. Nastoupil - 49. P. Sabota , 58. D. Šroler (p.)
3

Těchonín přivítal na svém hřišti Klášterec nad Orlicí. Po rychlých brankách domácího Těchonína v úvodu utkání to bylo rychle 3:0. Nakonec se však museli domácí ještě strachovat o výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle vstoupili jak uragán

Domácí Těchonín nechtěl nechat nic náhodě a na svého soupeře z Klášterce vlétli jak uragán. Hned v 5. minutě otevřel skóre Dunas. 1:0 Neuběhlo dlouho a na ukazateli svítilo skóre 2:0. Když se opět prosadil Těchonínský Dunas. Aby toho nebylo málo, tak běžela 24. minuta a na 3:0 pro domácí zvýšil Nastoupil. Hosté z Klášterce nebyli domácími k ničemu puštěny. A Těchonín své šance nedokázal proměnit. A tak první poločas patřil jednoznačně domácímu Těchonínu.

V druhé půli dva jiné týmy

Do druhého poločasu přišli hosté s jiným rozestavením a rázem se hra na hřišti změnila. Klášterec se začal dostávat do šancí a přehrávat svého soupeře. Za aktivitu jim byla dána odměna v podobě gólu. Když ve 49. minutě překonal domácího brankáře Ordoše Klášterecký Sabota. 3:1 V 58. minutě po faulu v pokutovém území na hostujícího hráče nařídil rozhodčí Kerhát pokutový kop. Míč si postavil Šroler a snížil na rozdíl jediné branky. 3:2 Domácí byli pod tlakem a dá se říct, že až do konce utkání bránili jednogólový náskok. Při domácích stála všechna štěstěna, když hosté několikrát nastřelili brankovou konstrukci a nebo je podržel brankář Ordoš. Naštěstí pro domácí, už se skóre neměnilo , a tak se mohli radovat z vítězství a tří bodů do tabulky.



Sestavy


Těchonín
L. Ordoš [-] - L. Baranowski [-] , M. Šponar [-] , J. Křivohlávek [-] , G. Iacoboi [-] - J. Turner [-] , P. Nastoupil [-] (83. F. Majvald [-] ) , R. Černohous [-] , D. Hubálek [-] - V. Dunas [-] , Š. Škůrek [-] (60. P. Dušek [-] ) -

Klášterec nad Orlicí
K. Jireš [-] - P. Sabota [-] , D. Šroler [-] (77. P. Michalička [-] ) , J. Faltus [-] (46. O. Kučírek [-] ) - F. Hebr [-] , J. Bříza [-] , F. Brůna [-] (72. O. Nečas [-] ) , Z. Rous [-] (82. L. Fišer [-] ) , T. Honzák [-] , M. Fišer [-] , J. Králík [-]

ŽK: 88. J. Turner - 24. M. Fišer , 48. F. Brůna . ČK: 81. M. Fišer .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - HOCK Radek, NĚMEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Vojta Baláš
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza