Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit nenechal nic náhodě


Branky


3

Ve 24. kole zajížděla Sopotnice k lídrovi do České Třebové, kde jí čekala tamní rezerva. Překvapení s pohledu Sopotnice se však nekonalo. Ještě k tomu, když se v jarní části sezóny celek Sopotnice potýká s velkou marodkou. A tak si Českotřebovská rezerva došla pro zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ještě milosrdný pro hosty

Hosty ze Sopotnice trápí velká marodka a hned v úvodu zápasu museli dvakrát střidat kvůli zranění. Což jim zrovna moc nepomáhá v podávání lepších výkonů. V prvním poločase drželi s favoritem ještě krok. Ve 25. minutě byl nařízen rozhodčím Krajčím pokutový kop. Bohužel pro hosty pro Českou Třebovou. K míči se postavil Kolář a otevřel skóre utkání. 1:0 Hosté ze Sopotnice se nevzdávali a i po inkasovaném gólu trápili domácí rezervu. Další branku vstřelili opět domácí. A byl to jmenovitě Třebovský Mísař, který rozvlnil siť za zády Pinkavi. 2:0 Ke slovu se však dostali i hosté a ve 44. minutě dokázali snížit Šebrlem. 2:1 Do poločasu, už ani jeden celek nic nestihl a tak vedla po poločase jednogólovým náskokem Česká Třebová.

Druhý poločas v režii domácích

Druhý poločas ovládli domácí. A hned v 51. minutě navýšili skóre. Když se za domácí trefil Polášek. 3:1 V 65. minutě se po druhé v zápase prosadil Třebovský Mísař a domácí rezerva rázem vedla, už 4:1. Hned o minutu později se domácí radovali znovu. V 66. minutě rozvlnil síť hostující branky Bohunek. 5:1 Domácí, ale ještě nekončili. V 78. minutě překonal brankáře hostí Pinkavu po druhé v utkání Polášek a stanovil tak konečný výsledek 6:1 pro Českotřebovskou rezervu. Která zaslouženě vyhrála a upevnila si vedoucí pozici v soutěži.



Sestavy


FK Česká Třebová B
V. Hýbl [-] - Š. Klímek [-] (59. D. Barbořák [-] ) , M. Polášek [-] , A. Mísař [-] , J. Pavlásek [-] (63. L. Hýbl [-] ) , M. Kolář [-] (59. J. Jelínek [-] ) , F. Herclík [-] , Š. Fric [-] , J. Vašata [-] (63. V. Kovář [-] ) , D. Štos [-] , O. Bohunek [-]

Sopotnice
M. Pinkava [-] - O. Švec [-] , J. Kubišta [-] , L. Dvořák [-] (66. P. Pánik [-] ) , M. Lehký [-] (29. V. Peterka [-] ) , M. Beneš [-] (35. J. Šebrle [-] ) , J. Vítek [-] , J. Vojtíšek [-] , R. Kalousek [-] , O. Voleský [-] , M. Kopfštein [-]

ŽK: 43. M. Kopfštein .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krajčí Radek - KERHÁT Patrik, KOUDELKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Martin Grus
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích