Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zázrak se nekonal


Branky


3

Ve 24. kole zajížděli Kerhartice na půdu Chocně, kde změřili síly s tamní rezervou. Zázrak se však nekonal a výsledek mluví za vše. Choceňská rezerva si s Kerharticemi poradili a ponechali si tři body v Chocni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V režii domácích

Do vedení se domácí dostali hned v 8. minutě, když dostal přihrávku do běhu Gronych a poradil si i s vyběhnutým Poláčkem – 1:0. První úspěšný zákrok si Kerhartický gólman připsal až v 16. minutě, když nohou vykopl gólovou střelu na roh. Ve 22. minutě se z druhého gólu v hostující síti radoval Gerčák, když přebíral průnikovou přihrávku na hraně ofsajdu a opět neměl problém překonat vyběhnutého Poláčka – 2:0. Stejný hráč hned o minutu později dostal od hostující obrany možnost dorážky vlastní střely a zvýšil už na 3:0. Choceň si vypracovala i další šance, ale domácí útočníci netrefovali zařízení. Když už se to povedlo na konci poločasu z trestného kopu, byl Poláček připraven a střelu chytil. 

Domácí nepolevovali

Úvod druhé půle obstarala šance hostujících hráčů, když Třešňák dobře podržel balón, přihrál T. Teplému, který našel Kopečka a jeho střela mířila nad branku. Po neúspěšném rohu Kerhartic v 55. minutě, hosté opět nezachytili rychlý protiútok Chocně a byl z toho čtvrtý gól jak přes kopírák v Poláčkovi síti – 4:0. 64. minuta přinesla přeci jen radost i hostům z Kerhartic. Kopeček přesným balónem vyslal do úniku Pirkla, který protrhl střeleckou smůlu a snížil na 4:1. Domácí Kulhánek pak ukázal záda Kerhartickým obráncům a trefil tyč. Dorážku opět zázračně chytil Poláček. V 79. minutě se potřetí v zápase prosadil rychlík Gronych, když po perfektní dlouhé kličce Poláčkovi završil hattrick – 5:1.  V závěru utkání ještě navýšíl skóre Vatrala, a tak domácí rezerva zvítězila 6:1.

 



Sestavy


FK Agria Choceň B
V. Krátký [-] - J. Novák [-] (65. V. Mencák [-] ) , J. Gronych [-] (79. J. Kozel [-] ) , J. Gerčák [-] , D. Synek [-] (76. T. Houdek [-] ) , J. Dostál [-] , J. Vatrala [-] , R. Vancl [-] (30. M. Marek [-] ) , M. Kavka [-] , L. Kulhánek [-] , L. Krejza [-]

Kerhartice
J. Poláček [-] - D. Třešňák [-] , M. Brodský [-] , R. Kopeček [-] , M. Kukla [-] , T. Bohunek [-] (78. P. Teplý [-] ) , T. Teplý [-] , P. Flídr [-] , T. Janota [-] , V. Pirkl [-] , M. Hanus [-] (46. P. Staněk [-] )

Počet diváků: 61. Rozhodčí: Valášek František - NOVÁČEK Roman, ŠIMKO Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Krejčí

Expert: Martin Grus
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích