D. Stejskal 11.
F. Krejčí 38. (p.)
2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:00

24.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou celků ze špice tabulky


Branky


11. D. Stejskal , 38. F. Krejčí (p.) - 21. D. Roček , 25. M. Brabec , 54. K. Falta , 72. M. Falta
3

Ve 24. kole zajížděla Dolní Dobrouč na hřiště favorizovaných Mistrovic. Domácí se však v tomto zápase dlouho hledali. Hodně chyb v nahrávce a malá bojovnost ulehčila Dobrouči, aby si odvezli z Mistrovic všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do utkání aktivnější Dobrouče

Od úvodního hvizdu rozhodčího Doskočila, bylo vidět, že hosté přijeli pro vítězství. Hned v prvních minutách zápasu si Dobrouč dokázala vytvořit několik gólových šancích. První kdo se však radoval byli kupodivu domácí. V 11. minutě po rohovém kopu si našel míč Stejskal D. a otevřel skóre zápasu. 1:0 Byli to ale hosté, kteří byli pořád aktivnější. A ve 21. minutě, už se hosté dočkali. Roček si naběhl na dlouhý míč Brabce a střelou k tyči nedal brankáři Václavkovi šanci. 1:1 Od vyrovnávací branky uběhly pouze čtyři minuty a hosté se radovali po druhé. To si odražený míč našel Brabec a nůžkami překonal domácího brankáře. 1:2 Hosté neustále ohrožovali Václavkovu branku, ale další zásah v první půli už nepřidali. Naopak to byli domácí, kterým se podařilo vyrovnat. Ve 38. minutě po jednom kontaktu před brankářem Matějíčkem nařídil rozhodčí Doskočil pokutový kop. Míč si postavil Krejčí a k tyči Matějíčkovi branky vyrovnal na 2:2. Víc, už se do konce první půli nestalo, a tak se odcházelo po prvních 45 minutách za nerozhodného stavu.

Hosté zaslouženě dotáhli zápas do vítězného konce

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji hosté. Neustále ohrožovali branku domácího Václavka, který svými zákroky držel Mistrovice od inkasované branky. V 54. minutě se už hosté dočkali. Po střele Marka Falty míč ještě Václavek vyrazil. Na dorážku Kamila Falty byl už ale krátký. 2:3 Mistrovice si po celých zápas moc šancí nevytvořil a tak to byli opět aktivnější hosté, kteří překonali domácí obranu a brankáře Václavka. V 72. minutě si vzal míč Marek Falta a úprkem domácí obraně a zakončením nedal Václavkovi šanci. 2:4 Mistrovicím se nic nedařilo a byli za to potrestáni porážkou. Dolní Dobrouč kontrolovala do konce utkání výsledek a zaslouženě si došli pro vítězství.   



Sestavy


Mistrovice
P. Václavek [-] - M. Peřina [-] , F. Krejčí [-] , L. Nastoupil [-] , P. Šimko [-] - M. Matějka [-] (58. T. Dvořáček [-] ) , J. Bartoň [-] , D. Stejskal [-] , J. Fajt [-] (89. J. Martínek [-] ) - D. Novotný [-] (86. M. Grus [-] ) , M. Rada [-]

Dolní Dobrouč
I. Matějíček [-] - D. Roček [-] , M. Falta [-] , M. Brabec [-] , L. Zastoupil [-] (77. R. Schmidt [-] ) , P. Falta [-] , J. Řehák [-] , P. Pecháček [-] , P. Felgr [-] , K. Vašátko [-] , K. Falta [-]

ŽK: 40. J. Bartoň - 49. P. Pecháček , 76. M. Falta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SAŇÁK Jan, LICHTENBERK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Krejčí

Expert: Martin Grus
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích