0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2023 18:00

18.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 18.kola Okresního přeboru


Branky


2

K dohrávce 18. kola zajížděl Žichlínek na půdu Kerhartic. Oba týmy, který se pohybují v klidném středu tabulky si chtěli zpříjemnit středeční večer výhrou. Šťastnější byli však hosté ze Žichlínka. A za druhý poločas si zaslouženě odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš gól, nemůžeš vyhrát

  První šanci měl po rohu Martince hlavičkující Janota. Skvělého centru a komfortního prostoru ve vápně však ke vstřelení branky nevyužil. Žichlínek hrozil především po rychlých akcích, které často končili v ofsajdové pasti Kerhartické obrany.  V 9. minutě se po autovém vhazování na naší polovině míč dostal ke Kopečkovi a jeho pěkný centr trefil z voleje Matoušek vedle brány. V 17. minutě si navedl míč na střelu Martinec a jeho dalekonosný pokus minul těsně bránu. Ve 35. minutě si skvěle kopnutou standardku od Flídra našel hlavou ve vápně Svoboda a míč se po obloučku odrazil od břevna ke Kuklovi, který v obrovské šanci z dobré pozice přestřelil branku. Ve 41. minutě si Kukla všiml rozběhnutého Pirkla na pravé straně a adresoval mu přihrávku. Následoval přízemní centr před bránu, kde nabíhající Kopeček na přední tyči branku minul. Ve 44. minutě se individuálně prosadil Žichlínský Javorek. Vykoupal hned dva Kerhartické skluzující obránce, ale střelu mu výborně vyrazil Poláček. A tak díky hostujícímu Hrabáčkovi se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhá půle v režii hostů

V úvodu druhé půle bohužel nenavázali Kerhartice na dobrý výkon z první půle. Ve 47. minutě sice ještě dobře potáhl míč domácí Martinec, přihrál Matouškovi, který po kličce obránci zakončoval slabě. Na druhé straně se ke střele dostal opět Zahradník, ale branku netrefil. Jenže když v 50. minutě napřáhl z velké dálky Smola, nedokázal Poláček střelu směřující pod břevno vyrazit a Žichlínek se ujal vedení 0:1. O minutu později se míč odrazil k Javorkovi a ten ho pohotově uklidil za Poláčkova záda podruhé – 0:2. Hosté měli ještě několik šancí, ale ujala se už pouze jedna. Když si Žichlínek trpělivě počkal na skulinku v domácí defenzivě a do otevřené obrany si v 81. minutě přiběhl pro pojistku výsledku Pecháček – 0:3. Domácí se do konce utkání snažili s výsledkem něco udělat, ale marně. Žichlínek si dokráčel pro vítězství a odvezl si tak tři body.



Sestavy


Kerhartice
J. Poláček [-] - K. Matoušek [-] (76. D. Třešňák [-] ) , M. Brodský [-] , J. Kalousek [-] (38. V. Pirkl [-] ) , R. Kopeček [-] , M. Kukla [-] (71. P. Motl [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Flídr [-] , T. Janota [-] , D. Martinec [-] , P. Staněk [-] (66. E. Fischer [-] )

Fotbal Žichlínek
R. Hrabáček [-] - L. Pecháček [-] , V. Smola [-] , L. Javorek [-] , J. Paukert [-] (66. P. Štochl [-] ) , V. Zahradník [-] , A. Antes [-] (76. L. Jániš [-] ) , J. Krejčiřík [-] , P. Stasiowski [-] (78. A. Jobák [-] ) , T. Trnečka [-] , P. Hromek [-]

ŽK: 80. J. Svoboda , 89. M. Brodský - 34. V. Smola , 80. J. Krejčiřík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Valášek František - KAPLAN Luděk, VŠETIČKA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů