Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrtule spustila brankostroj


Branky


0

Poslední kolo minulého ročníku uzavřel zápas, který diváci měli sledovat i dnes. Vrtule Láz hostila na svém stadiónu Sokol Narysov, za který nastupuje jeden z nejlepších střelců loňského ročníku Filip Kaňa. Před výkopem měl být mírný favorit Narysov, ale absence některých hráčů ze základu síly vyrovnala. Domácí si však dnes vybrali jeden z lepších dnů a zvítězili vysokým rozdílem, ikdyž brankář Flachs dělal vše co mohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Flachs drží svůj tým

Že dnešní zápas přinese ofenzivní podívanou, se začalo projevovat hned od začátku. K první střele napřáhl již ve třetí minutě Kabíček, ale brankář Flachs vytáhl svůj první velice kvalitní zákrok. O další dvě minuty později se zaskvěl podruhé. Rohový kop přistál na hlavě Bátovského, který svou hlavičku nasměroval přesně k tyči, ale brankář svým přemístěním zabránil míči v cestě do branky. Tyto dvě akce byly předzvěst toho, co bude následovat. Dvacátá minuta a poprvé o sobě dává vědět Seifert, když si dokázal obhodit brankáře, ale prázdné branky se zalekl a míč poslal hodně vedle branky. Ještě větší šance přišla po obrovské chybě Josefa Čížka, který poslal do šance svého soupeře Bátovského. Tuto chybu napravil znovu skvělý Flachs. Ve dvacáté šesté minutě vysílá Seifrt již nechytatelnou střelu, když dostal od Bátovského míč proti noze a vymetá horní polovinu brány. Druhou branku Lázu střílí Krejčí, který se dostal k míči na hranici ofsajdu a svou šanci proměnil. Rozhodčí branku i přes protesty uznává. Do konce prvního poločasu chybí ještě pět minut a Lukáš Bátovský vysílá svého spoluhráče do samostatného úniku. Na jeho konci si může Seifrt sám před brankou vybrat kam zakončí 3:0. Nutno podotknout, že i tato přihrávka zaváněla ofsajdem. Do konce prvního poločasu se do gólové šance dostává Miroslav Čížek, ale svou šanci nedokáže proměnit a první poločas končí rozdílem tří branek 3:0.

 

Druhý poločas nabídl 8 branek

Začátek poločasu druhého vypadá, že se role otočí. Narysov vysouvá svůj pressing a hra se odehrává na polovině Vrtule. Tento stav je, ale pouze dočasný, když domácí jsou sice pod tlakem, ale žádným vážným situacím čelit nemusí. Naopak první velkou šanci ve druhé části hry vytvořil Miroslav Bělina zatáhnutím míčem po pravé straně. Jeho centrovaný míč musí jít vzduchem, což před prázdnou brankou překvapilo Seifrta a skóre se nemění. V 52. minutě začíná akce na středu hřiště, míč si přebírá Miroslav Čížek a běží vstříc čtvrté brance, ale jeho střela z malého vápna končí hodně vedle. Michal Čížek si tedy o dvě minuty řekl, když se netrefil bratr tak to vezmu na sebe a svou individuální akcí dává branku na 4:0. O další dvě minuty si míč bere na levé straně hřiště Bátovský který předkládá do šance Seifrtovi, který se nemůže mýlit a výsledek je již o pět branek. Šestý gól si na starost vzal Bátovský sám. Vzal si míč na pravé straně, vyhnul se ataku Poledníka, položil si obránce a zakončil do šibenice (nejhezčí branka utkání). I na osmé brance má největší podíl Bátovský, který tentokrát předložil Kabíčkovi a ten prostřelil brankáře (toto byl první gól kde mohl brankář udělat více). Radost domácích fanoušku trochu zchladil Filip Kaňa, kterého svou přihrávkou našel na zadní tyči Synek, a bylo sníženo. Druhou branku pro Narysov zaznamenal Chudý, který chladnokrevně proměnil pokutový kop. Konečnou podobu dal výsledku Miroslav Čížek, když se mu podařilo dorazit míč do prázdné branky 9:2 Tento výsledek nečekal ani největší optimista, musíme však uznat, že výsledek je naprosto zasloužený.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrtule Láz
Václav Seifrt (Vrtule Láz - Hráč): Soupeř nastoupil do utkání dobře, ale má první a druhá branka rozhodla zápas. Narysov své ojedinělé šance nevyužil, zatímco náš tým své proměnil. Z týmu soupeře musím ocenit výkon brankáře, díky kterému se nám nepodařilo vsítit ještě více branek. I přesto nás dnešní výsledek a odvedený výkon mohou těšit a zvítězili jsme zaslouženě.

SK Třebsko
Filip Kaňa (Narysov - Hráč): V utkání se ukázal přístup a individuální připravenost jednotlivců v našem týmu. Kupily se hrubé chyby, které domácí využívali. Našich šancí bylo pramálo. V příštím zápase se musíme herně zlepšit a hlavně se sejít v plné síle. Musím pochválit nového trenéra Lázu. p. Pravdu. Líbila se mi jejich aktivní hra a rychlý přechod. Snad si v příštím zápase zlepšíme pokaženou náladu a předvedeme výkon jaký chceme.



Sestavy


Sokol Vrtule Láz
V. Jelínek [-] - M. Šourek [-] , J. Krejčí [-] , Z. Kabíček [-] - M. Bělina [-] , J. Haas [-] , M. Čížek [-] , M. Čížek [-] - V. Seifrt [-] , L. Bátovský [-] - Z. Kozák [-] (62. D. Řehka [-] )

SK Třebsko
R. Flachs [-] - J. Skotnica [-] (50. R. Poledník [-] ) , J. Kopecký [-] , M. Hájek [-] - M. Synek [-] , J. Čížek [-] , J. Chudý [-] , F. Kaňa [-] - T. Kolařík [-] - V. Přibyl [-] , D. Záborec [-]

ŽK: 29. J. Čížek .
Hráči zápasu: V. Seifrt , L. Bátovský - R. Flachs .
Místo: Sokol Vrtule Láz. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šikýř Štěpán - NUSL Dušan (N), ČERVENKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.