R. Bukač 33. (p.)
R. Bukač 71.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Talentované mládí hledejte v Pardubičkách


Branky


33. R. Bukač (p.) , 71. R. Bukač - 10. M. Hofman , 40. J. Dojčán , 55. P. Münzberger (p.)
6

Dobrým tipem pro skauty, kteří hledají talentované budoucí hvězdy, jsou rozhodně zápasy rezervního týmu Pardubiček. Ten zavítal v rámci 24.kola do Sezemic a po výhře 2:3 prakticky sebral domácím postupové sny o 1.B třídě. V dresu hostů na sebe svým výkonem upozornila řada talentovaných mladíků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Hofmana domácí zaskočil

Domácí Spartak byl před nedělním zápasem jediným týmem, který ještě mohl ohrožovat vedoucí postupovou pozici FK Přelouč "B", nutným předpokladem však bylo porazit nebezpečné mladíky z Pardubiček.

Trhliny v tomto plánu se začaly objevovat už v 10.minutě. Klasickou českou uličkou byl vyslán na zteč za obranu kapitán Oberreiter, který z první narýsoval krásnou přihrávku napříč vápnem na Hofmana. Ten už prázdnou kasu minout nemohl a k nelibosti bouřlivé divácké kulisy dal na 0:1. Právě mladíček Michal Hofman vtrhnul s udivující lehkostí do dospěláckého fotbalu a spolu s neúnavným sprinterem Dojčánem po celý zápas vyváděli z klidu domácí obranu.

Domácí přidali na aktivitě, jejich akce však postrádali kreativitu. Většinou šlo o nakopávané centry na vysokého Bukače, které s přehledem uskákali Matyáš Svoboda s Martanem.

Přesto přišlo k radosti 150 diváků vyrovnání ve 33.minutě. Po faulu Kříže na unikajícího Knauteho nařídil rozhodčí penaltu, kterou s jistotou proměnil Bukač - 1:1.

Ve 40.minutě zafungovala skvěle spolupráce na ose Hofman - Dojčán. Přetažený balón vrátil zpět do vápna právě Hofman. Na zadní tyči ukrytý Dojčán si míč prvním dotykem ladně zpracoval a rychle jej uklidil k bližší tyči - 1:2.

Pardubičky si zasloužené vítězství už nedaly vzít

Ve skvělé atmosféře se nesl i druhý poločas. Domácí tlačili, vědomi si nepříznivého stavu a hosté znamenali permanentní nebezpečí díky svým rychlostním a kombinačním schopnostem.

Ve středu zálohy kralovali zejména Lukáš Svoboda a Münzberger a právě druhý jmenovaný se stal hlavním aktérem situace v 55.minutě, kdy proměnil nařízenou penaltu po faulu na kličkujícího Pečinku - 1:3.

Domácí vykřesali naději na dobrý výsledek v 71.minutě. Chyba stopera vedla k rychlému brejku Sezemic, který skončil centrem na volného Bukače. Kanonýr domácích se nemýlil a pohodlně zavěsil na 2:3.

Na skutečnosti, že Sezemice v neděli neměly svůj den a odešly poraženy, se však už nic nezměnilo.

Kaňkou na utkání bylo nezaviněné zranění domácího mladíka Reinberga a hostujícího stopera Kříže, pro které tři kola před finišem sezona pravděpodobně skončila.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky B
Jindřich Kříž, obránce: "Po delší době opět běžecky a herně výborný výkon Pardubiček. Stadion narvaný lidmi a skvělá atmosféra, zasloužená výhra hostů. Já bohužel v 78.minutě v souboji s Bukačem špatně došlápl, odnesl to kotník a poslední kola už budu pouze fandit."



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - P. Kmetík [-] (77. T. Horák [-] ) , R. Bukač [-] , T. Vykoukal [-] , J. Tláskal [-] , V. Karel [-] , L. Knaute [-] , Z. Lába [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] (23. V. Tláskal [-] ) , P. Sušil [-]

SK Pardubičky B
M. Křepela [-] - J. Oberreiter [-] (71. O. Hátle [-] ) , M. Hofman [-] , P. Münzberger [-] , M. Svoboda [-] , J. Kříž [-] (78. M. Maršíček [-] ) , J. Metelka [-] (46. A. Troják [-] ) , L. Svoboda [-] , O. Pečinka [-] , J. Dojčán [-] , D. Martan [-]

ŽK: 33. L. Svoboda .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: Rambousek Josef - MÁLEK Patrik, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Stanislav Procházka
Tip experta: výhra domácích

Vyhraje favorit, ačkoli si přeju opak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích